Afgelopen week is mijn tweede vlog op YouTube gedeeld. Superspannend, maar wat is dit gaaf! Ik kreeg wederom zoveel lieve en leuke reacties. Het kan nu al niet meer stuk. Vandaag deel ik mijn tweede weekvlog. Zo deel ik onder andere hoe ik een date night had met Regan, naar balletles ging met Olivia en een high tea deed. Kijk je mee in de Weekvlog 2? 

Weekvlog 2: Date night, goed idee of niet?

Wat leuk dat je kijkt naar een nieuwe vlog! Dit was mijn tweede weekvlog. Inmiddels is de rust  weer terug, na de griep en feestdagen. Afgelopen week heb ik volop leuks beleefd. Zo ging ik sinds tijden met Regan op stap. En was dit een succes? Verder deel ik balletles, ons avondritueel, mijn aanwinsten voor Olivia en veel meer. Kijk je ook gezellig mee?

Kan je de video niet openen? Klik dan hier.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden! Afgelopen week heb ik een paar hele goede tips gekregen waar ik volop mee aan de slag ben gegaan. Duizend maal dank daarvoor. Laat je reactie over deze vlog achter bij de comments hieronder, op YouTube of social media, ik ben heel benieuwd!

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’-knop. Dank je wel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee!

En volg ons via social media: Facebook, Instagram, Twitter, Bloglovin, Youtube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *