In mijn wekelijkse diary deel ik hoe mijn week eruit zag, hoe de zaken staan met mijn nieuwe onderneming, hoe mijn privéleven eruit zag en wat mij echt gelukkig maakte. Deze week alweer Diary week 4.

Ook deze week was rustiger dan afgelopen weken. Ik had hierdoor genoeg tijd voor de blog en om aan de nieuwe onderneming te werken en niet te vergeten leuke dingen te doen met vriendinnen, lieve dochter Olivia en Regan.

Diary: week 4

Week 4 van was ook weer voorbij gevlogen. Ik heb leuke contacten gemaakt voor samenwerkingen voor mijn nieuwe onderneming. Deze week heb ik met hun afgesproken om de plannen door te spreken en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Op dit moment ben ik mijn plannen op papier aan het zetten om goed aan te kunnen geven wat ik wil en wat ik verwacht. Het eerste gesprek leek positief dus kijk uit naar de meeting.

Daarnaast heb ik hard gewerkt om mijn social media bij te werken. Dit kost veel tijd maar ben trots op het resultaat. Ik merk dat ik mij nog meer op Facebook moet gaan richten en verdiepen hoe de marketing hiervoor werkt. Op instagram bleef ik ook deze week weer heel goed groeien. Zo gaaf om al die positieve ontwikkelingen te zien en dat het harde werken wordt beloond.

Privé

Deze week was erg gezellig. Ik heb heerlijke geluncht met een vriendin, heb een hele gezellige verjaardag gehad van een van mijn beste vriendinnen en heb lekker geshopt. Met als klap op de vuurpijl was Regan gisteren jarig. Zo gezellig dat we dat dit jaar samen konden vieren.  In de ochtend hebben we gezellig met Olivia gezongen en kadootjes uitgepakt. Olivia heeft een mooie slinger gemaakt op het kinderdagverblijf, dit was uiteraard het allermooiste kado. Ik kan zo genieten van heerlijk samen zijn met Regan en Olivia.diary week 4 IMG_3228diary week 4

Oja, niet te vergeten, een heel trots momentje! Olivia heeft voor het eerst op het potje geplast. Zo grappig waar je als moeder wel al niet blij en trots van wordt, haha.

Tot volgende week!

xx Judith

Gerelateerde artikelen: week 1, week 2, week 3

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *