Een nieuwe rubriek op mijn blog is de ‘webshop van de week’. Ik ga hier elke week een leuke, mooie, stoere of op wat voor manier dan ook (zolang het maar heel positief is) een webshop in het zonnetje zetten. Deze week is de aftrap en direct met een wel heel gave webshop; Little rookies.  Met een prachtige gedachtegang achter de nog mooiere producten kon ik niet anders dan deze shop nomineren voor de ‘Webshop van de week’. Ik ben heel benieuwd of jij ook zo enthousiast bent over Little rookies?

De gedachtegang van Little rookies

Met haar collectie wilt Sharon een verschil maken. Haar label staat voor comfortabel zittende kleding, de kleding mag geen schadelijke stoffen bevatten en moet worden geproduceerd op een eerlijke en duurzame manier. Je kunt er dus vanuit gaan dat er altijd in de beste arbeidsomstandigheden gewerkt word.

Collectie Little Rookies

Little Rookies is een label voor zowel jongens als meisjes en is verkrijgbaar vanaf de allerkleinste maten t/m 6 jaar. De collectie bestaat uit truien, shirts, broeken en playsuits. En naast deze mooie kledingitems verkoopt zij ook matsende dekens.

Mijn favorieten

little rookies
Trees T-shirt dusky blue, 37 euro
littlerookies
Long sleeve green, 39 euro
little rookies
Ryleigh everything blanket honey, 74 euro
little rookies
Harmy playsuit sharky, 54 euro

 

Meer informatie over deze te gekke shop vind je hier.

 

Foto credits: Little rookies

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *