Komend weekend is het zo ver. Dan zullen de deuren opengaan in het ontzettend mooie Werkspoorkathedraal in Utrecht voor de allereerste editie van het ‘We are pregnant event’! De makers van het event organiseren al jaren de Love and Marriage beurs en sinds vorig jaar Creative life (aanrader!). Dus wie het afgelopen jaar naar een van deze beurzen is gegaan gelooft ook vast gelijk, net als ik, dat dit een te gek event gaat worden. Dit is wat je kan verwachten.

We are pregnant event

We are pregnant

Tijdens het We are pregnant event kun je je als toekomstige mama of papa helemaal onderdompelen in de wereld van té leuke babyspullen en overal handige tips en ideeën opdoen. Een groot aantal leuke bedrijven neemt deel aan het We are pregnant event, zoals Koeka, Joolz en uitgeverij Snor. De deelnemerlijst staat ook bomvol jonge, kleine en hippe bedrijven met fantastisch mooie producten. Zo vind je er de Hip&Mama box, de mooiste taarten van Sprinkles Bakery en de ontzettend leuke webshop Suus&Suus.

Great vibes, good food and cool stuff

Doe mee aan een van de masterclasses die gegeven worden of woon een leuke presentatie bij over bijvoorbeeld babymassage. Ook zullen er een aantal grote bloggers aanwezig zijn. Anki Wijnen van Zilverblauw is zondag aanwezig met tips en tricks uit haar boek ‘Snap. Verder kan je leren fotograferen met je smartphone en vertelt Jim Bakkum zaterdag over zijn boek Dadoe. Natuurlijk zullen de leukste foodtrucks aanwezig zijn op het event, waar je van een zwanger-proof menukaart kan bestellen.

Deelnemers we are pregnant

deelnemers we are pregnant event

Nieuwsgierig?

Kijk voor het volledige programma en de deelnemers op de website van het We are pregnant event. Wil je alvast een idee van hoe het event eruit komt te zien? Kijk eens op de website van Creative life.

Tickets zijn zowel online (€12,50) als aan de deur (€15) te koop. Een ticket geeft je toegang tot het event, de masterclasses en presentaties in de Prénatal Living.

Website / Instagram / Facebook

 

Mocht je gaan, dan wens ik je heel veel plezier! Laat je weten hoe het was?

Saskia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code