Wanneer ik de foto’s op Instagram en Facebook mag geloven is het enorm koud in Nederland. En hoe lekker is het dan om je baby lekker te verwennen met warme items. Ik kan mij er nu nog even geen voorstelling van maken aangezien het hier in Kaapstad nog altijd prachtig weer is. Maar met het einde van de vakantie in het zicht moet ik mij ook gaan oriënteren op warme items voor Olivia. Ik heb vast een aantal toppers gevonden en voor je op een rij gezet.

5x warme toppers voor baby’s

Baby, it’s cold outside. De winter is nog in volle gang en daarom een mooie reden om op zoek te gaan naar heerlijke en vooral warme items. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze muts? Hij is grof gebreid, heeft pompoenen en een zachte fleece voering. Baby it's cold outsideJe koopt hem hier voor 34,99 vanaf 1 jaar.

En hoe schattig is dit roze vest met bontkraag? Naar mijn idee ook een enorm hoog knuffelgehalte! Goed nieuws want hij is nu in de sale. baby its cold outsideJe koopt hem hier voor 41,99.

In de winter is ook een slaapzak een onmisbaar item. Eén van mijn favoriete merken Poetree heeft recent haar nieuwe collectie uitgebracht en hierbij onder andere deze slaapzak. Mega handig want hij is ook te gebruiken als voetenzak én past in de Maxi-Cosi. baby it's cold outsideJe koopt hem hier voor 79,95 en is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Voor de Q&A met mom’s vraag ik altijd naar een onmisbaar item voor je baby. Als ik terugdenk aan Olivia haar babytijd stond een skipak heel hoog in dit rijtje. Lekker warm en praktisch. Je ziet ze in de leukste prints voorbij komen zowel voor boys, girls en unisex.baby its cold outside Goed nieuws want je koopt dit skipak hier voor 46,95.

In dit warme vest van de Zara krijgt jouw kleintje het gegarandeerd niet koud. Ook hiervan geldt goed nieuws want hij is in de sale. baby its cold outsideJe koopt hem hier voor 12,99.

 

Foto credits: Little Mack, Zara, Kixx Online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *