VTech heeft werkelijk een oase aan speelgoed. Ze weten precies wat de allerkleinsten bezig houd en met een speelse manier toch een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling. Want zeg nou zelf, het is toch geweldig als je kindje kunt spelen en tegelijkertijd gestimuleerd en gemotiveerd wordt?VTech heeft voor de kleinsten super leuk speelgoed. Ik heb hiervoor mijn top 3 samengesteld. Ik zou zeggen doe er je voordeel mee.

Top 3 VTech babyspeelgoed

Allereerst de Kruip en leer babybeer. Deze is zo gaaf. Na-apen is nog altijd de beste van manier van leren. Dit heeft VTech gebruikt in het speelgoed voor de kindjes van 9 tot 36 maanden. De pluche kruip en leer babybeer nodigt kleintjes uit om te kruipen, stimuleert hun ontwikkeling en motoriek. Het leuke hieraan is dat zij zich dan spelenderwijs optrekken aan elkaar. Superleuk om die knappe ontwikkeling te zien.VTechNaast deze te leuke beer hebben zij ook een 2 in 1 loopwagen. Zo geven zij een uitdaging voor aanstormend talent. Het wordt gezien als absolute klapper voor de kinderen van 1 tot 3 jaar. Leren lopen, evenwicht bewaren, leren fietsen, het zit allemaal verpakt in dit gekke, stevige karretje. En of dit leuks nog niet genoeg is kan je deze leuke kar omtoveren tot een Toet Toet Auto´s Super Lanceerbaan.VTechDeze coole wagen koop je hier voor 49,95.

Ook het leren verzorgen is voor ieder kind een feest. Als ik kijk naar Olivia is zij hier uren zoet mee zijn. VTech heeft nu een kitten uitgebracht die je mini zelf kan verzorgen en vertroetelen. Natuurlijk gun je je kleintje van alles het beste. Maar wat doe je als de grootste wens een kitten is terwijl je zelf niet bepaald zit te wachten op gezinsuitbreiding? VTech snapt kinderen, maar ook hun ouders en ontwikkeld de Verzorg en Leer Reismand, inclusief pluche katje voor kleintjes van 15 tot 36 maanden. Zo kan je mini eindeloos lekker troetelen en zorgen voor je huisdiertje. VTechDe prijs van deze Verzorg en leermand is 29,95.

 

Foto credits: VTech

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *