De collecties worden langzamerhand gepresenteerd en wat word ik hier vrolijk van. Terwijl het druilerig weer buiten is, struin ik het internet af naar leuke outfits voor Olivia. Zo ben ik razend enthousiast geworden over de nieuwe collectie van Room Seven en Tumble ’n Dry.Ik ben gek op vrolijke prints. Ik krijg er direct een zomers gevoel bij. Dit jaar zie ik dan ook de leukste merken voorbijkomen, waar ik heel hebberig van word. Ik deel graag mijn favorieten.

8x Vrolijke prints

Heb jij ook al zo’n zin in het voorjaar? Ik mag over het slechte weer natuurlijk niet klagen, aangezien ik net terug kom van 6,5 week zon, maar ben het nu al behoorlijk beu. Gelukkig worden de winkels nu langzamerhand gevuld met de leukste collecties om vast in de stemming te komen. Wat vind je bijvoorbeeld van deze sweater? Hij is van Room Seven en ik vind hem zo vrolijk.vrolijke prints Je koopt hem hier voor €54,90.

Maar ook dit leuke jurkje van Room Seven mag er zijn. Stijlvol en vrolijk tegelijk. Vrolijke printsJe koopt hem hier voor €79,90.

Room Seven telt ook super leuke shirts voor de zomer. Een skinny jeans eronder met leuke sneakers en je mini steelt direct de show.Vrolijke printsDit leuke shirt koop je voor €44,90.

Vrolijke printsEn deze koop je voor €44,90.

Ook Tumble ’n Dry heeft weer een geweldige collectie uitgebracht voor de zomer. Hoe leuk is dit shirt? vrolijke printsJe koopt hem hier voor €24,99. Hij is verkrijgbaar vanaf maat 92.

B.Nosy was voor mij een nieuw merk. Ik heb kennisgemaakt met dit merk op een pers event en ben direct verliefd geworden. De vrolijke prints wisselen zich af met mooie basics en zijn allen van hoogwaardige kwaliteit. Vrolijke printsDit leuke jurkje koop je hier voor €32,95.

vrolijke printsEn dit leuke jurkje koop je hier voor €32,95. Deze beide jurkjes zijn verkrijgbaar vanaf maat 86.

Deze leuke sweater is ook een musthave voor dit voorjaar.vrolijke prints Je koopt hem hier voor €54,95.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code