De dagen worden weer wat langer en ondanks het feit dat er afgelopen weekend op verschillende plaatsten in Nederland sneeuw is gevallen ben ik samen met mijn fotografe alweer op pad gegaan om inspiratie op te doen voor de trends van aankomend seizoen. In deze blog lees je hier dan ook meer over en heb ik enkele voorjaarsoutfits voor jullie geselecteerd.

De vele borrels, diners en brunches zijn als het goed is voor iedereen grotendeels weer achter de rug. Maar als moeder zijnde wil je er niet alleen tijdens de feestdagen of bijzondere gelegenheden fashionable uitzien. Nee, ook in het dagelijks leven willen we er allemaal netjes en verzorgd uitzien. Toch?

Oké, ik weet dat dit laatste gegeven niet altijd zo vanzelfsprekend is, maar als ik naar mezelf kijk, probeer ik dit doel wel altijd na te streven. Want als je er netjes en verzorgd uit ziet, voel je, je ook veel fitter en energieker.

Voorjaarsoutfits voor Fashionable Mom’s

Zoals jullie wellicht in mijn blog: ‘5 x Christmas outfits for Fashionable Mom’s’ hebben gelezen, ging ik eerder al samen met mijn vaste fotografe van Photography Michelle op pad om inspiratie op te doen voor de feestdagen. Afgelopen week zijn wij opnieuw op pad gegaan. Ditmaal om inspiratie op te doen voor de trends van aankomend seizoen. Speciaal voor jullie maakte ik een selectie met hierin enkele voorjaarsoutfits (lees; MUSTHAVES).. 😉

OUTFIT 1

De eerste outfit is van het merk LIU.JO en is een jurkje welke zowel met als zonder ceintuur erg leuk en comfortabel te dragen is. Voor de nog wat warmere dagen is dit jurkje leuk te combineren met een donkerblauwe skinny jeans.

OUTFIT 2

Ook de tweede outfit is een jurkje van het merk LIU.JO en is net als het eerste jurkje zowel met als zonder ceintuur erg leuk te dragen. Persoonlijk is het design van dit jurkje niet helemaal mijn stijl, maar het draagcomfort krijgt van mij een 10+.

OUTFIT 3

Chique maar toch ook een beetje casual is deze derde outfit van het merk ZOE KARSSEN. Aan de kwaliteit en het draagcomfort valt bijna niet te tippen. Daarnaast is de outfit ook nog eens leuk te combineren met een pump of een sneaker. Het rokje is uniek omdat deze bestaat uit soepel gevlochten leer.

OUTFIT 4

Je zou denken dat deze vierde outfit eveneens een jurkje is, maar nee; het betreft een losse top en rok van het merk ZOE KARSSEN. Ideaal voor het voorjaar of zomerse dagen. Ook bij deze outfit staat de kwaliteit en het draagcomfort weer hoog in het vaandel. Eveneens leuk te combineren met een pump of sneaker.

OUTFIT 5

Deze vijfde outfit is een ‘lazy day’ oufit met een heerlijke joggingpant van ZOE KARSSEN i.c.m. met een van de MUSTHAVE shirts van dit seizoen.


OUTFIT 6

ZOE KARSSEN voorziet iedere collectie van heerlijke truien. Zo ook deze trui, leuk te combineren met deze nette, comfortabele joggingpant van het merk LIU.JO.

OUTFIT 7

Zoals ik eerder al schreef voegt ZOE KARSSEN ieder seizoen leuke, comfortabele en vooral hippe truien toe aan hun assortiment. Deze truien zijn leuk te combineren met onderstaande jeans van het merk 7 FOR ALLMANN KIND. Helemaal HOT voor aankomend seizoen !

OUTFIT 8

De laatste outfit is een chique, zakelijke outfit met oog voor detail! Persoonlijk is dit een van mijn favoriete outfits voor bijvoorbeeld een diner, business meeting o.i.d. Daarnaast zit deze outfit ook nog eens heerlijk door de stretch die in de stof verwerkt is.

Tips om je voorjaarsoutfit af te maken

In mijn blog: ‘5 x Christmas outftis for Fashionable Moms!’ gaf ik al wat tips om je outfit af te maken. Maak je outfit af met een pump, sleehak, sneaker, slipper, hoed of clutch en kies hierbij voor een lichte kleurencombinatie, mits je een zakelijke of chique uitstraling wilt creëren, kies dan voor zwart! ‘Because black is always a good idea! And People hoe wears black lives a colourfull life’ (Qute by Josh V).

Alle items uit deze blog shop je onder meer bij SoWhat Fashion.

Ik hoop jullie in deze blog weer geïnspireerd te hebben en wens jullie alvast heel veel shopplezier!

Hopelijk weer tot volgende week, met dan weer een nieuwe blog. Namelijk over kinderkamerstyling! It’s all about the details.

Liefs, Jacolien

Fotocredits: Photography Michelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *