Het gaat goed met Onlinelifestylemagazine.com. Dat zal je niet ontgaan zijn. En mocht je nieuw zijn op deze blog: leuk dat je er bent! Ik was al een tijdje aan het dubben over een eigen YouTube kanaal. Maar hoe leuk is het om dit dan als verlengstuk van mijn blog te maken? Zo gezegd, zo gedaan. Mijn kanaal is geboren! En vandaag komt VLOG 1 online.Wellicht denk je nu: alweer een nieuwe mamablogger? Dat is natuurlijk een feit. Maar met dit kanaal wil ik ook een andere weg inslaan. Ik wil namelijk niet alleen mijn eigen leven gaan filmen, maar ook komen de toppers uit het team aan het woord, ga ik in gesprek met professionals en meer. Ik hoop hiermee ons kanaal te onderscheiden van al die andere leuke mamabloggers en -vloggers. Kortom: je kunt ook hier terecht voor een flinke dosis inspiratie!

VLOG 1: MEGA BLIJ

Natuurlijk stel ik mijzelf voor in deze vlog, deel ik wat je in grote lijnen kunt gaan verwachten en vertel ik in het kort iets over mijzelf. In deze video geef ik een kijkje in mijn dagelijks leven. Dit liep niet helemaal zoals gepland.. Zo vierden wij kerst en kregen wij een nieuwe look. Lang leve de creativiteit van Olivia. Kijk je mee naar mijn eerste vlog?

Ik ben benieuwd wat jullie van deze vlog vonden! Laat je reactie over deze vlog achter bij de comments hieronder, op YouTube of social media, ik ben heel benieuwd!

Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.OLM YouTube

En volg ons via social media: Facebook, Instagram, Twitter, Bloglovin, Youtube.

1 Comment on VLOG 1: Ik ben mega blij en heb er zoveel zin in!

  1. Lieve Judith, wat ben je heerlijk jezelf in de blog! Heel oprecht en puur (enne denk je wel een beetje om jezelf? Goed om de camera even opzij te leggen als je zo ziek bent…). Wens jou en je mooie gezin alle goeds voor 2018! X Leonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code