Een super origineel kado of gewoon jezelf en je little one enorm in het zonnetje zetten? Je scoort absoluut punten met deze leuke verrassingsbox!Laat je elke maand verrassen met een box vol speciaal geselecteerde producten voor jou en je baby. Elke keer weer een feest om uit te pakken.

Inhoud verrassingsbox

Ontdek de hipste en leukste producten met de beste kwaliteit. Producten van nieuwe ontwerpers en mooie merken, variërend van verzorging, speelgoed en babyfashion.
Elke box bevat 4 a 5 items die precies aansluiten bij de fase van moeder en baby. Van zwangerschap tot aan het eerste levensjaar van je baby. Zo heb je altijd de leukste producten op het juiste moment in huis. Zo kan je bijvoorbeeld de zwangerbox, kraambox of 3 maandenbox bestellen, zo gaaf! verrassingsbox hellolittleone

Hoe werkt het?

  1. Selecteer de box di past bij de fase van je baby voor 29,95 (+4,95 verzendkosten) per box.
  2. Hello little one selecteert vervolgens voor jou de leukste producten.
  3. Ontvang je box en ontdek de mooiste merken voor jou en je baby.

Het verhaal achter Hello little one

Hello Little one is opgericht door Bianca en Joyce, beide moeders van schatten van kinderen. Zij zijn altijd op zoek naar leukste, hipste en beste producten voor onze ‘little ones’ en dan ook nog het liefst een bijzonder en uniek product waar een mooi verhaal achter zit.
Zij helpen graag (aanstaande) ouders met het vinden van mooie en kwalitatieve producten, die precies aansluiten bij de fase van moeder en baby in het eerste levensjaar.
Elke maand zullen mama’s en baby’s blij verrast worden en uitkijken naar de Hello little one box!

Enthousiast over het superleuke idee om een verrassingsbox kado te doen of gewoon lekker aan jezelf te geven? Je bestelt de box hier voor 29,95 bij Hello little one.

Laat je mij weten wat je van het idee van de verrasssingsbox vindt? Ben erg benieuwd naar jullie mening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code