Slijm maken is hot. Wanneer je Youtube opent en slijm opzoekt krijg je honderden zo niet duizenden filmpjes te zien. Best bizar want als ik aan slijm denk, denk ik nou niet bepaald dat dit zo’n hype kan zijn. Maar dat slijm maken blijkt nog best wel lastig. Daarom extra leuk dat ‘Het ultieme slijmboek’ is uitgekomen. Dit boek legt je haarfijn uit hoe het allemaal werkt. 

Het ultieme slijmboek

Zou het dan echt zo moeilijk zijn om zelf te maken? Ik vroeg wat rond in mijn omgeving aan kinderen van 6 tot 12 jaar en er werd volmondig ‘Ja’ geschreeuwd. En wat mij vooral opviel was dat echt zoveel kids hiermee bezig zijn. Extra leuk dat er daarom nu een boek is uitgebracht; Het ultieme slijmboek.

Dit boek telt meer dan 100 recepten voor allemaal soorten slijm. Denk hierbij aan kauwgomslijm, wiebelslijm of een glibberbom, viskomslijm. Alles kan, zolang het maar lekker plakt. Er worden tips gegeven zoals basisrecepten, maar ook hoe je dit vervolgens kunt pimpen met kleuren en texturen. Toen ik zelf dit boek doorbladerde, ging er echt een wereld voor mij open.  Er zijn zoveel mogelijkheden. Dit boek is geschreven door een populaire Instagram-slijmer, Alyssa Jagan. Echt bizar want zij heeft met haar account (craftslimecreator) zo’n 682000 volgers! Op haar account deelt zij allemaal filmpjes over het maken van slijm. En eerlijk is eerlijk, het ziet er prachtig uit.

Het boek kost €12,99 en je koopt hem hier.

LEES OOK: Budget Friday girls 

Winactie

Leuk nieuws want wij mogen 2 exemplaren onder onze volgers weggeven.

Wat moet je doen om kans te maken:
– Like onze Facebookpagina
– Like het bericht
– Laat in een reactie weten waarom jij wilt winnen
– Tag iemand die ook heel blij met dit boek zal worden

Veel succes. Zondagavond maak ik de winnaar bekend

 

Heb jij zelf al eens slijm gemaakt? Wij zijn benieuwd hoe dit jou afging.

1 Comment on Het ultieme slijmboek + winactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code