“Twinning”, je kunt er niet meer om heen. Crew of Two speelt op deze trend in en heeft een super leuke collectie uitgebracht. Dit keer is er niet alleen aan de mama´s en hun dochters gedacht, maar ook aan de papa´s en broertjes. Kortom, de hele familie wordt hier blij van! Waar je een paar jaar geleden van de term “Twinning” nog dacht aan tuttige (sorry voor degene die ik nu beledig) jurkjes voor de mama´s en hun dochters, zie je bij Crew of Two hippe sweaters én shirts voorbij komen. En dan ook nog eens gemaakt van fijne, zachte stoffen!

Crew of Two

Crew of Two is een exclusief merk, wat artikelen aanbiedt voor zowel volwassenen als kinderen. De populaire “Twinning” sweaters en shirt die je hart sneller doen laten kloppen. Opgericht door twee enthousiaste meiden en die langzamerhand de markt gaan veroveren. Niet geheel onlogisch, want ze hebben echt een gave collectie. Van coole prints op de sweaters tot aan logo shirt. Ik ben fan!crew of two

Collectie

Alle items zijn gemaakt van biologisch katoen en verkrijgbaar vanaf maat 3-4 jaar tot 7-8 jaar en in de volwassen maten vanaf maat XS t/m maat L.

Voor de dames zie je de “Pink Tiger Sweater” in de collectie. Deze is vooral bedoeld voor de stoere rock chicks! Deze print is speciaal ontworpen voor Crew of Two, dus hiermee heb je een exclusief item in handen. Daarnaast zie je het grijze logoshirt. Deze zijn beide gemaakt van organic cotton en voelen hierdoor heerlijk zacht aan.Crew of Two Je koopt het shirt hier voor de mama´s en hier voor de rock chicks.

Voor de mannen zie je de “Grey Tiger Sweater” in de collectie, voor zowel de papa´s als de coole jongens. Zo zie je maar dat matchen helemaal niet saai hoeft te zijn! Zelfs je dochter staat deze sweater leuk. Crew of TwoEn wanneer het iets warmer wordt, kan je kiezen voor het basic Logo T-shirt. Deze is makkelijk te combineren en ook gemaakt van organic cotton. Het shirt voor de mannen koop je hier en voor de boys hier.crew of two

Ook zo enthousiast geworden? Meer informatie over dit leuke label vind je hier.

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Crew of Two.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *