Soms zijn er van die merkjes. Je ziet één kledingstuk en denkt: JAAAA! Ik wil het! Je bent op slag verliefd en je wilt het liefst de hele collectie aanschaffen. Blogger Natasja had dit bij het Engelse kinderkledingmerk Turtledove London. 

Turtledove London is eigenwijs, stoer, anders dan anders en budget proof. Nu zelfs extra budget proof, want wij mogen een mooie korting weggeven van maar liefst 30% op jouw eerste aankoop. We moeten je wel waarschuwen: het lezen van dit artikel kan koopwoede en shopverslaving tot gevolg hebben. Durf jij het aan?

>> LEES OOK: OOTD Girls

Turtledove London: Een merk met een missie

Turtledove London bestaat pas 1 jaar en staat dus nog aan het begin van de reis om de kindermodewereld te veroveren. Het eerste dat je opvalt bij het zien van de nieuwe collectie, zijn de grote prints en de zwart-wit invloeden. Natasja sprak met Emma, de oprichtster van het merk.

Turtledove London

“Het idee van Turtledove London is ontstaan doordat ik een kledingmerk wilde neerzetten met reflectie. Een ‘tegengif’ tegen de snel wisselende mode”, vertelt Emma. “De items zijn seizoensloos, op deze manier kun je eindeloos combineren en kun je ze meerdere seizoenen door dragen”.

Turtledove London

Eindeloos combineren

Natasja’s persoonlijke favoriet zijn de tuinbroekjes, dungarees zoals ze in het Engels heten. Haar zoontje draagt deze in de zomer met een T-shirt of bloot lijfje eronder en in de winter met een stoere sweater of in combinatie met een lekker warm vest.

Turtledove london

De meeste artikelen uit de nieuwe collectie zijn perfect geschikt voor zowel jongens als meisjes en door de zwart-witte boventoon zijn ze bovendien eindeloos te combineren. Emma vertelt: “De basiskleuren zijn inderdaad zwart en wit. In elke nieuwe collectie zit één kleuraccent verwerkt. In de zomercollectie was dit een mooie pastelgroene kleur. Voor de nieuwe herfst-/wintercollectie kozen we voor Bees Bottom: een zachte, warme tint die neigt naar oudroze. Ook de items uit de vorige collecties zijn goed te combineren met de nieuwe collectie.”

Turtledove London

Een slimme en duurzame investering

Alle kledingstukken zijn gemaakt van organisch katoen. De kledingstukken van Turtledove zijn dus niet alleen heel stijlvol, maar ook zacht voor de kinderhuidjes en niet belastend voor het milieu. “Eigenlijk is het dus geen simpele aankoop, maar een slimme investering”, vertelt Emma lachend.

Turtledove London

De nieuwe collectie

Voor de nieuwe collectie haalde zij haar inspiratie uit papier, mindfulness en het idee van creatieve therapie. En ook uit maskers, origami, confetti en schilderijen. Deze collectie bestaat o.a. uit harembroeken, leggings, shirts, sweaters, poncho’s, jurkjes, rokken, tuinbroeken, onesies en accessoires zoals mutsen en sokken.

De collectie is te verkrijgen voor kids van 0 tot 5 jaar. Turtledove London is een budget-proof merkje. Je koopt al een broekje vanaf 10 pond, een sweatshirt vanaf 14 pond en accessoires vanaf 6 pond. Tip van de ervaringsdeskundige ;-): Turtledove London valt iets aan de kleine kant. Bestel bij twijfel dus altijd de grootste maat.

Turtledove London

Korting!

Ben je na het lezen van dit artikel ook zo enthousiast en hebberig geworden? 😉

Dan bof je! Wij mogen jou namelijk maar liefst 30% korting geven op jouw eerste aankoop. Klik hier om meteen jouw slag te slaan!

 

Turtledove London

Turtledove London

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *