Wat worden wij blij van het zien van leuke rugzakjes voor kids. Een rugzak is een onmisbaar accessoire voor elk kind. Zo hou je alles wat jouw kindje nodig heeft, binnen handbereik. Benieuwd welke rugzakjes wij voor je gevonden hebben? Lees dan snel verder!

>> LEES OOK: Gênante uitspraken van mijn peuter

Pastelkleurige rugzakjes

Dit mintgroene rugzakje met all over konijnenprint is oh-so-lovely. Het grote vak is groot genoeg voor een broodtrommel en een flesje drinken. En in het kleine vakje kan jouw peuter ook nog allemaal kleine spulletjes opbergen. Ideaal om mee op stap te nemen, dus. Dankzij de extra gesp aan de voorkant zakken de handig verstelbare schouderbanden van deze rugzak niet af. Kortom, jouw kleintje is klaar om erop uit te gaan! Ook verkrijgbaar met zwanen, eenhoorns, honden, poezen en pauwen. Je koopt hem hier voor €16,95.

Laat je ons weten als je iets leuks hebt gekocht? Wij vinden het namelijk geweldig om dagelijks duizenden volgers te inspireren en dan is het natuurlijk extra leuk als hier een leuke verkoop uit is voortgekomen! Dat kan onder dit bericht of op onze Facebookpagina of Instagram. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *