Groot feest want dit jaar bestaat Claesen’s 25 jaar. Een prachtige mijlpaal die zij graag met hun volgers en klanten willen vieren. Wij lichten vandaag hun ondergoedlijn uit op de blog, zowel voor jongens als voor meisjes.

We starten met de meidencollectie. Voor de meisjes zien we dit seizoen veel leuke prints terug. Denk hierbij aan diverse kleuren panter rints, moustache, bloemen, krokodillen … Maar ook de rode lippen zijn ontzettend gaaf.

Impressie van het ondergoed voor de meiden

Claesensondergoed

Bij de collectie voor jongens zien we ook gave prints terug, zoals bliksem, army, glow in the dark, dinosaurus en meer.

Impressie van het ondergoed voor jongens

Ook de twinning sets maken ons erg enthousiast. Die komen niet alleen bij het ondergoed terug, ook bijvoorbeeld de pyjama’s zijn hier een mooi voorbeeld van.

Over Claesen’s

Overal vinden de designers van Claesen’s al bijna 25 jaar hun inspiratie. Die inspiratie zie je bij terug in de eigenzinnige prints op hun ondergoed, pyjama’s, kinderkleding en swim wear. Ondergoed zoals mooie boxers, briefs, singlets, beha’s voor onder je kleding en pyjama’s voor de nacht. Ook heeft Claesen’s kinderkleding voor naar school of om buiten in te ravotten. Voor zwemles en vakanties heeft Claesen’s superleuk swim wear: mooie bikini’s, badpakken, swim shorts en UV-shirts. Opblijven, logeren, spelen is altijd leuker in de pyjama’s van Claesen’s. Voor de dames zijn er boxers, briefs, strings, singlets, T-shirts en pyjama’s.

Een goede dag begint met goed ondergoed. Ondergoed dat was na was mooi blijft en comfortabel voelt. Ondergoed dat mooi blijft zitten en er voor de kinderen gezellig uitziet. Ook voor de heren zijn er boxers, briefs, singlets en T-shirts. Van sublieme kwaliteit en met een perfecte pasvorm. Ben je op zoek naar ondergoed of pyjama’s? Dan ben je bij Claesen’s op de goede plek. Of je nu 0 of 100 jaar bent. Ze zijn er voor iedereen.

En last but not least … In verband met de 25ste verjaardag geeft Claesen’s momenteel een korting van 25% weg. Extra leuk toch?!

Bezoek de website via onderstaande link:

Koop het ondergoed HIER!

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code