Wie is er niet gek op ijsjes? Vooral met dit lekkere weer kan je er geen genoeg van krijgen. Maar ook in de mode zie je dit jaar volop ijsjes voorbij komen. Hier word je toch alleen al vrolijk van?

Fabienne Chapot ken je wellicht van de portemonnees en tassen. Zij beheert namelijk het merk Fab. Maar wist je ook dat ze hele leuke sneakers hebben voor kids? Deze zijn toch om op te eten? Niet letterlijk natuurlijk;) ijsjes tijdZe zijn verkrijgbaar vanaf maat 20 t/m 25 en je koopt ze hier voor 69,99.

Uiteraard mag ook speelgoed in dit rijtje niet ontbreken. Ideaal, want uren speelplezier én geen vieze kleding of plakhanden.ijsjes Je koopt deze houten set hier voor 19,95.

Met deze ijssalon wordt het helemaal dolle pret. Zo geniet niet alleen jouw spruit van lekkere ijsjes, maar kan de hele buurt meegenieten. Ongetwijfeld lang speelplezier! ijsjes Je koopt hem hier voor 49,95.

Voor de allerkleinsten wordt geadviseerd om een hoedje te dragen in de zon. Hoe schattig is dit hoedje? Hij is gemaakt van speciale stof die UV-werende stof. ijsjesJe koopt hem hier voor 15,95.

Wie interesse heeft in deze waterschoentjes, moet niet te lang wachten. Er zijn er slechts nog enkele op voorraad. ijsjesJe koopt ze hier voor 48,95.

A Little Lovely Company

Het populaire merk A Little Lovely Company heeft ook diverse items met ijsjes in het assortiment, die stuk voor stuk super leuk zijn. Wat vind je bijvoorbeeld van deze ijslolly’s? Ik ben fan! ijsjesJe koopt hem hier voor 22,95.

Carlijn Q

Een geweldig merk wat je wellicht kent, is Carlijn Q. Mocht je dit merk nog niet kennen, is het zeker de moeite waard om de website te bezoeken. Zij heeft een hele lijn van toffe items mét ijsjes. Zo vind je hier deze slaapzak. ijsjesJe koopt hem hier voor 27,95. Hij is verkrijgbaar in maat 70,90 en 110.

Maar ook deze leuke kniekousen behoren tot de collectie.ijsjes Je koopt ze hier voor 11,95.

En tot slot dit leuke shirt. Van deze stof kan je ook rokjes, jurkjes, T-shirts, korte broekjes, etc kopen. Genoeg keus dus. ijsjes tijdJe koopt het shirt met lange mouwen hier voor 29,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code