Mensen die mij goed kennen, weten dat ik echt verslaafd ben aan thee. Mij kan je dan ook niet blijer maken met een heerlijk, warm kopje kruidenthee. Maar bij de thee hoort natuurlijk ook wat lekkers.Gisteren had Pauline al heerlijke muffins met jullie gedeeld. Maar omdat ik zelf weer een 3657e poging doe om gewicht te verliezen, sla ik dit keer alles even over. Maar hoe leuk is het dan wel niet, als je kleine spruit iets leuks bij de thee of koffie kan serveren? Ik heb een aantal bestsellers voor je uitgezocht. En helemaal verantwoord;)

Thee tijd (en wat lekkers natuurlijk)

Cake mag natuurlijk niet ontbreken en wordt direct feestelijk opgediend in deze leuke uitvoering.thee tijdJe koopt deze leuke set hier voor 19,95.

Ook etagères doen het altijd goed op tafel. Met een complete set van lekkere taartjes, muffins en macarons scoor je sowieso punten.thee tijd Je koopt deze hier voor 19,99.

Wil je het iets kleiner aanpakken, maar wel de aandacht trekken met iets lekkers? Dan is deze leuke houten set een aanrader. Het houten kistje is gevuld met diverse soorten koekjes.thee Je koopt hem hier voor 19,99.

En wie kan je hier niet blij mee maken? Bonbons! Mij mag je er in ieder geval wakker voor maken… Ja, euhhh…niet voor deze houten natuurlijk;) thee tijdJe koopt deze 9-delige set hier voor 14,99.

Ook kan je het bescheiden houden door slechts drie petit fours op tafel te serveren. Het zijn dan wel hele leuke, dus deze doen absoluut niet onder aan de vorige items. thee tijdJe koopt deze set hier voor 9,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *