Het is vandaag alweer 31 december. Terwijl ik lekker in de zon zit, bedenk ik mij hoe snel dit jaar is gegaan. Ik heb 6 maanden geleden besloten om deze blog te starten en kijk heel graag met je terug in mijn terugblik, maar geef je ook graag een vooruitblik wat jullie komend jaar van Onlinelifestylemagazine kunnen verwachten. Ook geeft ons team jou graag een nieuwjaarswens en delen we graag een doel voor aankomend jaar. Kortom, dit wordt weer een leuk artikel wat lekker weg zal lezen, onder het genot van een kop koffie, thee of met een oliebol.

Terugblik 2016

Afgelopen jaar heb ik besloten om deze blog te starten. Ik zocht iets waar ik mijn creativiteit in kwijt kon en iets wat mij gelukkig maakte. In deze blog kan ik eigenlijk alles kwijt. Zo ben ik gek op shoppen (ik kan de leukste shops voor je opzoeken), ik kan mijn creativiteit kwijt (ik zoek de leukste items uit en combineer dit tot een geheel) en kan mijn ondernemersgeest ontplooien. Ik ben deze blog immers gestart vanuit het oogpunt om kennis te maken met internetondernemen en deze later toe te kunnen passen bij mijn nieuwe onderneming.

Ik had niet durven dromen dat ik zoveel plezier aan deze blog zou gaan beleven. Ik heb enorm veel leuke en lieve mensen ontmoet, de social media volgers zijn enorm gestegen en ook de bezoekersaantallen stijgen nog steeds.

Uitbreiding van het team

Omdat het best wel een lonely world is en de blog zo snel groeide, heb ik besloten om uit te breiden. Ik kreeg regelmatig verzoeken van leuke mom’s (to be) of ze voor mij mochten werken en nadat ik een oproep op de website en social media had geplaatst, kreeg ik helemaal veel leuke en positieve reacties. Zo gaaf! Uiteindelijk heb ik drie super leuke mom’s uitgekozen die naar mijn idee een enorme toevoeging zijn aan deze blog en samen met mij een ambitieuze houding hebben om deze mamablog één van de grootste van Nederland te maken.

Vooruitblik 2017

Wat kunnen jullie verwachten in 2017? Ik wil dit jaar een aantal veranderingen aanbrengen. Zo wil ik maandelijks een artikel publiceren ‘Musthaves januari’, ‘musthaves februari’, etc. Ik zal hierin een paar toppers opnemen, uiteraard met directe link naar de verkooppagina. Dit artikel zal worden gepubliceerd op elke eerste van de maand.

Ook wil ik een artikel gaan maken over een geweldige kinderkamer en dan hierbij bijpassende items zoeken. Ook hierbij weer een directe link naar de verkooppagina.

Er komt een wekelijkse rubriek waar ik Shownieuws ga geven, vooral gericht op de mom(s) to be. Dus is er een BN-er zwanger, is er iemand bevallen, etc. Deze rubriek zal ‘News for moms’ gaan heten. Ook zal ik hierbij een webshop van de week in vermelden die je mijns inziens echt niet mag missen of laatste nieuws van gave merken, unieke shops, etc. Dit artikel zal elke zaterdagochtend worden gepubliceerd.terugblik

Doelen en nieuwjaarswens van het team

Tot slot wil ik heel graag een doel met je delen en een nieuwjaarswens. Ik heb dit ook aan de rest van het team gevraagd en delen dit uiteraard graag met je:

Judith

Mijn doel voor aankomend jaar vind ik lastig, aangezien ik bruis van de inspiratie en ideeën. Het streven is om nog veel meer mom(s) to be te bereiken en te inspireren met deze blog. Daarnaast wil ik de laatste voorbereidingen uitwerken voor mijn nieuwe onderneming.

Mijn nieuwjaarswens is dat je alle lieve volgers nog heel veel plezier mogen beleven aan deze blog. Daarnaast heb ik afgelopen jaar ervaren hoe belangrijk het is om, ondanks tegenslagen, toch te blijven realiseren hoeveel je wél hebt en hoe rijk je eigenlijk bent. Ik bedoel hier uiteraard geen geld mee maar emotionele dingen. Wanneer je dit leert in te zien, gaat er werkelijk een wereld voor je open!

Joyce

Één van de grootste uitdagingen voor het nieuwe jaar is om in beeld te komen en blijven bij een grote groep mensen. Door mijn blogs hoop ik jullie te inspireren, deel ik graag mijn pedagogische kennis, praktijkverhalen en opvoedtips. Hiernaast ben ik momenteel bezig met het schrijven van een E-book wat begin van het nieuwe jaar zal verschijnen en komt er een mooie, nieuwe dienst bij. Zo zal het binnenkort mogelijk zijn om een gratis Skype sessie te boeken bij joyeux. Met als doel kennis met mij te maken en samen te bekijken waar je tegenaan loopt binnen de opvoeding en wat je graag veranderd/verbeterd wil hebben.

Voor het nieuwe jaar wens ik alle ouders veel plezier in het opvoeden, energie, inspiratie en rust binnen je gezin. Op naar een geweldig 2017!

Jacolien

Mijn doelen voor 2017 zijn onder andere het succesvol afronden van de opleiding: ‘Trainer Hormoonfactor’ aan de Sonneveld Academie te Driebergen. Na deze opleiding wil ik mijn eigen praktijk op zetten om vervolgens uiteenlopende cliëntenpopulaties te begeleiden en te ondersteunen in hun ‘strubbels’ en ongemakken in ‘their daily life’, met als uiteindelijk doel (aan de hand van een persoonlijk behandelplan) een gezonder, fitter en happy leven te bewerkstelligen.

Daarnaast hoop ik in mijn wekelijkse blog mensen te blijven inspireren, waarin ik tevens ook een groot deel van mijn ideeën, inspiratie en creativiteit kan verwerken.

Verder blijf ik deels actief als ‘freelance’ model en consulente van Oriflame Holdings B.V. Voor vragen of bestellingen kun je dan ook ten alle tijden bij mij terecht.

Tot slot wens ik iedereen een gezond, gelukkig en vooral liefdevol 2017 en onthoud: probeer te genieten van de ‘little things’ in life en doe de dingen die jij wilt en waar jij jezelf goed bij voelt. Because it will make you much happier !

Mascha

Doelen voor 2017 neerzetten, betekent nadenken over wat ik wil bereiken in het nieuwe jaar dat voor ons ligt. Een van mijn doelen is het vinden van een nieuwe superleuke job. Mijn zoektocht gaat in het nieuwe jaar dan ook gewoon door. Daarnaast wil ik onze lezers “vangen” in mijn blog, van de eerste letter tot de allerlaatste. Gewoon, omdat ik schrijven ontzettend leuk vind, daar energie van krijg en mijn creativiteit in kwijt kan. Tenslotte wil ik dat Feetjes de ingeslagen weg blijft volgen. Superleuk om Feetjes te maken en met mijn handen bezig te zijn.

En natuurlijk wens ik iedereen voor 2017 alleen maar goeds. Probeer stil te staan bij kleine dingen, waar je gelukkig van wordt. Van die mooie vlinder die voorbij vliegt en de lach van een kind. Van de liefde en vriendschap om je heen. Daar gaat het om.

Voor nu….kijk over je schouder naar het jaar wat achter je ligt en ga vol goede moed 2017 tegemoet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *