Eindelijk is er weer ruimte voor mijn Diary en die is hiermee terug van weggeweest. De afgelopen tijd was het zo hectisch, dat ik er niet aan toe kwam en simpelweg niet wilde klagen, want iedere moeder heeft het druk, toch?! Maar nu dus super tof dat hier weer ruimte voor is. Ik deel ook deze keer hoe mijn week eruit zag, deel foto’s en win graag jullie advies in. Genoeg redenen om weer lekker mee te lezen! 

Terug van weggeweest: Diary

Mijn Diary is terug van weggeweest. Ik kreeg regelmatig lieve mailtjes, maar ook mijn vriendinnen miste mijn diary. Ik was de afgelopen weken zo druk, dat ik niet alleen maar wilde opschrijven hoe druk ik het had. Maar om jullie daadwerkelijk een kijkje in mijn leven geven, is mijn Diary er weer.

Balans

Ik merkte dat ik de balans een beetje kwijt was met de blog (die echt super goed gaat en wekelijks groeit), sporten, huishouden, etc. Zo vergat ik zelfs mijn afspraak bij de huisarts bijvoorbeeld. Echt zo beschamend! Maar ik heb even pas op de plaats gemaakt. En wat betekende dat concreet? Dat ik meer tijd voor mijzelf nam, mij meer focuste op Olivia als zij thuis was, meer ging sporten om mijn hoofd leeg te maken, een poging doe om af te vallen en omdat ik daar gewoon ontzettend van geniet. En dat laatste is misschien wel het belangrijkste!

Plannen, plannen en nog eens plannen

Daarnaast ben ik weer druk bezig met mijn planning. Zo maak ik elke dag “to do” lijstjes met onder meer wat ik in het huishouden doe, wat ik voor de blog moet doen en contact hebben met vriendinnen. En heel knullig, maar dat vink ik af en dat geeft zoveel meer overzicht en daarmee rust.

B12 injectie

Wat betreft mijn gezondheid. Ik krijg om de week een vitamine B12 injectie en heb na overleg met de huisarts besloten om deze zelf te gaan zetten. In principe geen enkel probleem met mijn ervaring als verpleegkundige, maar ergens toch spannend om een naald in je spier te zetten. Maar ook dit bespaart tijd.

Afgelopen week: week 36 met dagje Dolfinarium, sporten en meer

Nu heb ik jullie weer een beetje bijgepraat en dan is het nu tijd voor de leuke dingen van afgelopen week. Wij hadden een kortingskaart van het Dolfinarium en gingen hier zondag met Olivia naartoe. Zelf heb ik hier hele leuke herinneringen aan als kind en vond het zo leuk om dit gevoel ook met Olivia te kunnen delen. Naast dat het een super leuk park is, troffen wij het ook enorm met het weer. En je kunt erover zeuren of niet, maar dit kan je dag wel maken of breken.

Dinsdag

Dinsdag moest Olivia voor controle naar het Consultatiebureau. Dit was het 3 jarigen consult en ik was zo benieuwd hoe ze dit ging doen. Ze kreeg immers de oogtest en je weet maar nooit hoe een peuter dit oppakt. Gelukkig ging alles prima. De oogtest was helemaal goed, de overige spelletjes en haar groeicurve ook.

Tennis

Verder heb ik deze week twee avonden getennist. Zo leuk om dit, na jaren, weer op te pakken. Ook merk ik dat het steeds beter gaat. Tenminste, ik voer het steeds beter uit. Wellicht herken je dit: Je hebt vroeger jarenlang veel gesport en pakt het dan jaren later weer op. In je hoofd weet je prima hoe het werkt, alleen de uitvoering daarvan werkt niet helemaal mee. Nou, in die situatie verkeer ik. Soms frustrerend en tegelijkertijd genieten dat je je favoriete sport weer uitvoert.

Sportfestijn AH

Gisteren was ik samen met andere pers uitgenodigd bij het sportfestijn van Albert Heijn (dat rijmt). De dag begon met een heerlijke lunch en ontmoeting met tophockeyster Ellen Hoog. Wat een leuke meid is dat!

Helaas kregen we in tussentijd te horen dat het evenement was afgelast. Niet geheel verwonderlijk want er stond zo’n 20 cm hoog water op het terrein. Wellicht heb je dit zelf ook wel voorbij zien komen bij het journaal! Maar water geeft ook heel veel pret. Ik was daar samen met een andere leuke blogger Dus zowel Olivia als ik, genoten met volle teugen.

Tot slot:

Zoals sommige van jullie waarschijnlijk al voorbij hebben zien komen, ben ik achter de schermen druk bezig om mijn eigen Youtube kanaal voor te bereiden. Ik heb zelf al diverse ideeën hoe ik dit vorm kan gaan geven, maar ben ook heel benieuwd wat jullie graag terug willen zien in deze filmpjes. Ik wil je dan ook heel graag om advies hierover te vragen. Leuk als je dit wilt delen hieronder in de comments of op onze social media! Duizend maal dank alvast hiervoor!

Tot volgende week!

Liefs,

Judith

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *