Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver. Het teamuitje! Na heel wat heen en weer schuiven, gingen we eten in Nieuw Vennep. En wat was het gezellig! Van lachen tot aan goede gesprekken en van lekker eten tot aan goodiebags. Wat de meiden niet wisten, was ik al maanden bezig met voorbereiding. Ik heb in tussentijd aardig wat leuke connecties opgebouwd en heb hierdoor een geweldige goodiebag samen kunnen stellen. Ik ben hier uiteraard ontzettend trots op, maar ook heel dankbaar. Mede dankzij hen is dit een geslaagd FEEST geworden.

De blog

Acht maanden geleden ben ik mijn blog gestart. Voor degene die mij kennen, die weten dat ik dit nooit heb durven dromen dat deze blog al binnen korte tijd zo’n succes zou gaan worden. Inmiddels heb ik mijn team uitgebreid naar 8 enthousiaste mama’s, die allemaal met evenveel passie en enthousiasme aan de blog werken. Dankzij hen was ik ook nooit zo snel gegroeid. Ik onderscheid mij van andere bloggers door een totaalplaatje aan te bieden aan onze lezers. Je kunt bij ons terecht voor lekkere recepten, ervaringen van moeders, speelgoed en kledingtips, hotspots, vakantietips, beauty en meer. Kort samengevat, alles wat de moeders interesseert. Dit miste ik heel erg bij andere blogs. Het is immers niet makkelijk om onderscheidend te zijn tussen al die andere leuke mamablogs.teamuitje

Teamuitje

Afgelopen zaterdag was het dan zover. Ik heb er ontzettend naar uit gekeken. Ik had gereserveerd bij de ‘Oude Molen’ in Nieuw Vennep. Een leuk restaurant wat, je hoort het al aan de naam, in een oude molen gevestigd is. Bij aankomst had ik de meiden verrast met een goodiebag. En wat was iedereen hier blij mee. Hij was heel goed gevuld, dus groot feest om uit te pakken. Als klap op de vuurpijl had Pauline van Pienskeuken ook nog een verrassing voor ons. Zij had voor ons allemaal heerlijke eigengemaakte muesli meegenomen.teamuitjeHet was een bere gezellige avond waarin we heel veel hebben gelachen, goede gesprekken hebben gevoerd en ideeën hebben besproken voor de toekomst. Zo gaan wij nog verder uitbreiden en krijg ik bijvoorbeeld een nieuwe logo. Hier volgt later meer nieuws over natuurlijk.teamuitjeteamuitje

Sponsors voor het teamuitje

Dit feestje was niet compleet zonder de goodiebags en ik wil dan ook heel graag een ode brengen aan de sponsors. Heel erg bedankt! Mede dankzij jullie hulp hebben wij iedereen een grote glimlach op het gezicht gegeven en er een top teamuitje van gemaakt!

De sponsors zijn:
Poetree. Dit is een stijlvol merk waar je terecht kunt voor verzorging en bedlinnen voor je baby en kids. Zeker een aanrader.
ViaSuus. Deze leuke webshop heb ik via social media leren kennen. Deze spontane ondernemer had er een werkelijk een feestje van gemaakt voor de goodiebag. In haar webshop kan je terecht voor leuke cadeaus voor jezelf of om weg te geven.
– Petit & Jolie. Dit is een label met heerlijke verzorgingsproducten voor kids. Het is een natuurlijke verzorgingslijn, speciaal ontwikkeld voor baby’s, kinderen en zwangere vrouwen.
Braccialetti by Lau. Laura, de eigenaresse, had er echt een feestje van gemaakt. Zij had namelijk voor elke blogger iets unieks gemaakt. Zij had over ons allemaal informatie opgezocht en hier iets leuks van gemaakt. Echt zo persoonlijk!
Naïf. Wie kent dit merk niet in baby- en mamaland? De heerlijke geuren en smeersels. Wij kregen voor de goodiebag een handige travelset. Laat de vakantie nu maar komen!
Giraf en Vriendjes. Deze leuke illustraties hebben direct je enthousiasme gewekt, laat staan voor je kids. De vrolijke verhalen over Giraf en Vriendjes geven je uren leesplezier.
Muis. De leuke verhalen van Muis zijn altijd een feestje. Heb je al kennisgemaakt met het boek ‘Muis gaat naar de boekwinkel’? Dit leuke boek is ook feest namelijk.
Meer kado. Dit is een leuke webshop waar je terecht kunt voor gepersonaliseerde cadeaus. Hier had ik de leuke tassen laten bedrukken.

Kortingscode

Ook Appelhout heeft ons gesponsord met leuke covers. Wellicht kan je Appelhout nog herinneren van een eerder artikel? Zij maken namelijk super toffe covers voor je Apple apparatuur zoals, MacBooks en mobiele telefoon. Alle covers zijn verkrijgbaar in drie soorten hout. Goed nieuws, want in samenwerking met Appelhout mag ik jullie een kortingscode aanbieden van 15% bij je bestelling. Kortingscode: onlinelifestyle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *