Na de leukste sweaters voor de baby girl uit te hebben gezocht kunnen de jongens natuurlijk niet achterblijven. Gelukkig deze winter is er een ruime keus van leuke sweaters. Ik heb 8 leuke sweaters voor je op een rij gezet ter inspiratie. Je wilt er op dit moment nog niet aan denken maar de wintercollectie hangt al volop in de winkels. Voor mij een leuke reden om de allerleukste die ik tegenkwam voor je op een rij te zetten.

Overzicht sweaters baby boy

Bij Zara kan je naar mijn idee altijd voor iedereen slagen. Zo hebben ze voor de allerkleinste ook weer de leukste items. Combineer de sweaters met een stoere skinny broek en je baby boy maakt volledig de blits. Wat vind je bijvoorbeeld van deze leuke trui met puzzelstukjes? Te leuk toch? sweatersJe koopt hem hier voor 19,95. Hij is verkrijgbaar vanaf maat 74.

Ook deze behoort tot een van mijn favorieten.sweaters Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren blauw en grijs vanaf maat 74. Je koopt hem hier voor 39,95.

Ook deze sweater voor je baby boy is zo schattig. sweatersJe koopt hem hier voor 19,95 vanaf maat 74.

Voor wanneer het echt koud gaat worden wil ik je deze warme kabeltrui adviseren. Lekker stoer en warm tegelijk.sweaters Je koopt hem hier voor 19,95.

Bij de Hema kan je al decennia lang goede kwalitatieve baby- en kinderkleding kopen. Het leuke is dat het ook nog voor een zacht prijsje te koop is. Zo vind je hier onder andere deze leuke sweater:sweaters Je koopt hem hier voor 12 euro.

Deze sweater kan je ook met een knipoog zien. Voor als je een lekker ondeugend mannetje hebt;) sweatersJe koopt hem hier voor 10 euro, ook bij de Hema.

Ook z8 heeft zijn nieuwe collectie gepresenteerd. En wederom een om bij weg te dromen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze? sweatersJe koopt hem hier vanaf 24,95. Hij is te koop vanaf maat 62.

Tot slot een vrolijke sweaters om af te sluiten. Zo gaaf is deze van Z8! sweatersJe koopt hem hier vanaf 24,95. Hij is verkrijgbaar vanaf maat 62.

Gerelateerde artikelen: sweaters voor baby girl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code