Spearmint Love is een leuke webshop met een breed assortiment met de leukste baby- en kinderspullen. Je vindt hier eigenlijk alles bij waar je aan denkt voor kids. Van dekens tot aan speelgoed en van kleding tot aan kinderkameraccessoires.Spearmint Love is een van mijn favoriete webshops. Het is zo’n veelzijdige shop en bij eigenlijk alles wat ik zie word ik hebberig. Een van de leukste items die zij verkopen zijn de swaddles. Je vindt ze hier in alle soorten en maten.

Wie is Spearmint Love?

Spearmint Love is in 2009 opgericht door bezige bij Shari, moeder van 3 kinderen. Zij is blogger en heeft naast deze leuke blog een webshop opgericht wat langzamerhand uitgegroeid is tot een waar bedrijf. Zij geeft aan geobsedeerd te zijn van mama en babystuff en had waarschijnlijk 10 baby’s gehad als zij meer tijd en geld had.

Zij wilde in 2009 een babyblog beginnen en ging op zoek naar een juiste naam. Ze zocht naar synoniemen voor het woord ‘verademing’. Vervolgens stelde Godaddy.com de naam ‘spearmintbaby’ voor. En zo was de naam van de blog en de webshop geboren.

Overzicht swaddles

Een van mijn favorieten is deze swaddle met rozen.swaddles Je koopt hem hier voor 18 dollar.

swaddlesDeze leuke swaddle koop je hier voor 22 dollar.

Deze leuke set met fruitprint is verpakt met 3 swaddles. Met besjes, citroenen en met aardbeien, superleuk toch?!swaddlesJe koopt ze hier voor 42 dollar.

swaddles swaddlesswaddles

Het formaat van de swaddles is over het algemeen 47*47 cm. De swaddles zijn gemaakt van 100% katoen, je kunt ze in de wasmachine wassen en niet onbelangrijk, ze blijven zacht na het wassen!swaddles

Op de site van Spearmint Love vind je een uitgebreide collectie van de swaddles maar ook vele andere leuke items. Je kunt daarvoor hier terecht.

Foto credits: Spearmint Love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *