Life is a game voor kids, aldus SuperRebel Kidsgear. Dit is een superleuk kledingmerk waar mijn oog op viel. Ze verkopen coole sweaters, leuke broeken en nog veel meer vooral voor coole kids. Want alleen coole kids verdienen de coolste kledingitems. Life is a game for kids, aldus SuperRebel kidsgear. Zij kijken door de ogen van kinderen die graag de held in hun eigen verhaal spelen. En in dat fantastische spel gelden andere regels. Geen saaie grote-mensen-gedoe, maar permanente actie en zoveel mogelijk belevenissen. Liefst in een flitsende outfit ook. En zoals Superman daarvoor zijn cape heeft, hebben kids SuperRebel Kidsgear.

Het verhaal achter SuperRebel Kidsgear

Onder het motto It’s the kid that makes the rebel werd SuperRebel KidsGear in 2015 gelanceerd en wordt in Nederland gedistribueerd

Waar staat SuperRebel Kidsgear voor?

De gedachte achter dit stoere merk is The brave brand for kids. Het merk onderscheid zich met opvallende designs vol expressieve prints, scherpe slogans en verrassende details zoals afneembare patches en verborgen duivelsoortjes in capuchons. Het merk richt zich op jongens en meisjes in de leeftijd vanaf ongeveer 3 jaar (maat 104-176) en de collectie sluit dan ook helemaal aan bij hun belevingswereld. Cool en comfortabel, maar vooral niet kinderachtig. Kortom: SuperRebel yourself!

Mijn top 5 SuperRebel Kidsgear items

Wat ik belangrijk vind aan kleding voor Olivia is dat ze er natuurlijk goed uit moet zien maar de kleding moet ook warm en comfortabel zijn. Hier staat dit leuke merk voor en ben dan ook direct groot fan. Ik heb mijn favoriete items voor je samengesteld in deze top 5.

Deze super leuke sweater voor meisjes staat hoog op mijn lijstje voor Olivia. Zo’n mooie stof en kleur. Ik ben verkocht! superrebel kidswearJe koopt hem hier voor 59,95 vanaf maat 104.

Deze tulle rok is ook helemaal hip en echt super gaaf. superrebel kidsgearJe koopt hem hier voor 49,95 vanaf maat 104.

Deze zwarte tuniek is ook werkelijk waar geweldig. Wedden dat je dochter hier de show mee gaat stelen. Heerlijk warm en mega stoer. superrebel kidsgear Je koopt hem hier voor 49,95 vanaf maat 104.

Maar ook voor jongens hebben ze geweldige items. Zo koop je hier dit coole zwarte vest. superrebel kidsgearJe koopt hem hier voor 59,95 vanaf maat 104.

Ook deze leuke sweater is naar mijn mening een ware uitblinker.superrebel kidsgear Je koopt hem hier voor 59,95 vanaf maat 104.

Foto credits: SuperRebel Kidsgear

 

 

 

 

 

2 Comments on superrebel kidsgear

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *