Wanneer wij een dagje op stap, op visite of richting de crèche gaan, moet er altijd tierelantijn mee om mee te kunnen spelen. Je weet immers maar nooit of andere ouders bij wie je op visite gaat wel speelgoed hebben! 😉 Wij zochten speelgoed uit dat alvast in een koffer zit. Lekker handig om mee te nemen! Lees snel verder om te weten waar je alle leuke items koopt.

5x Speelgoed in een koffer

Soms gaat speelgoed voor onderweg mee in een tasje, maar veelal belandt alles in mijn tas en loop ik er de hele dag mee te zeulen. Dat is niet altijd fijn, maar het zal wel bij het moederschap horen, toch?

Vanaf nu niet meer! Toen ik speelgoed in een koffer tegenkwam, vond ik dit zo’n topidee dat ik het wel met je moest delen! Het is zo handig en vaak bestaat het uit de leukste dingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kasteel, een puzzel of een kookset.

>> LEES OOK: November Musthaves

Dit draagbare kasteel met draken en ridders vouw je eenvoudig open tot een speelparadijs. En wanneer je weer vertrekt, klap je hem in tot een koffer. Je koopt hem hier voor €44,99. Hij wordt aangeraden voor kinderen van 4 tot 8 jaar. 

Dit draagbare toverkasteel koop je hier voor €44,99.

Doktertje spelen is nog nooit zo leuk geweest. De complete set gaat mee in de koffer. Je koopt hem hier voor €29,95.

Deze koffer draai je in een handomdraai om tot een ‘echt’ keukentje. Hij is gevuld met alle benodigdheden om een lekkere maaltijd klaar te maken. Denk hierbij aan een pan, een vergiet, twee kookpotten, een houten lepel, een garde en een spatel. Je koopt hem hier voor €29,95.

Een puzzelkoffer mag in dit rijtje ook niet ontbreken. We hebben er een geselecteerd van Janod. Dit stijlvolle Franse speelgoedmerk onderscheidt zich van de rest met hoogwaardige kwaliteit. Deze koffer telt maar liefst vier puzzels. Je koopt hem hier voor €17,95.

Ik zou het supertof vinden als je ons volgt op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code