Elk jaar spoken dezelfde vragen door je hoofd. Wat kopen we voor de kids? Wat zou je zelf op je verlanglijstje willen zetten? En dan misschien nog wel de moeilijkste vraag: wat geven we aan papa? Die laatste vraag vind ik zelf altijd het lastigst, maar ik doe vandaag een poging op de blog om mijn ideeën voor Sintcadeaus met je te delen. Lees daarom snel verder voor de nodige inspiratie. Ik deel onder andere fairtradesloffen van Esgii.

5x Sintcadeaus voor papa

Ook dit jaar wil je waarschijnlijk niet met een standaardcadeau komen aanzetten, maar het liefst wel met iets waar je partner of vader echt iets aan heeft. Niets is immers zo irritant als een cadeau dat in de kast verdwijnt en jaren later onder een laag stof wordt teruggevonden. Daarom heb ik vandaag vijf leuke items geselecteerd die hoogstwaarschijnlijk wel in de smaak vallen.

SintcadeausOf het een schimmige wereld is of niet, de meeste voetballiefhebbers zijn toch benieuwd hoe het er nou daadwerkelijk aan toegaat achter de schermen. De bekende spelersmakelaar Rob Jansen geeft samen met een paar beroemde oud-voetballers een kijkje in de keuken. Je koopt het boek hier voor €19,99.

SintcadeausEen mooie spiegelreflexcamera heb je natuurlijk in allerlei prijsklassen. Ik ben onder de indruk van de Canon EOS 750D. Je koopt hem hier voor €570,00.

SintcadeausEen luchtje is soms een beetje afgezaagd, maar wel altijd goed. Meestal hebben mannen één of twee geurtjes die ze altijd dragen. Maar ken je het parfum Sauvage van Dior al? Zo niet, dan is deze zeker de moeite waard om eens te gaan ruiken bij Douglas. Je koopt hem hier vanaf €54,32.

SintcadeausEen pet voor papa met ‘Awesome daddy’ en een pet voor je kind met ‘Awesome like daddy’ zal menig papa direct een smile geven na het uitpakken. Deze petten zijn van VanPauline. Je koopt de set hier voor €34,95.

Sloffen van Esgii

Lekker warme sloffen zijn hier thuis een must. Het is voor Regan nog altijd een beetje wennen sinds hij in Nederland woont, en ik vraag mij soms af of hij ooit went aan de kou … Ik kwam op internet de sloffen van Esgii tegen. Deze vilten sloffen zijn heerlijk warm én ze zien er ook nog eens leuk uit.

“Esgii” (spreekt uit: eskie) is het Mongoolse woord voor vilt. Alle viltproducten die wij importeren zijn handgemaakt en duurzaam. Elk item is gemaakt met zorg voor mens, dier en milieu. 100% feel good! Esgii importeert en verkoopt viltproducten uit Mongolië op basis van Fair Trade, oftewel eerlijke handel. Elk product heeft een bijzonder verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld! De producten worden gemaakt door MIM (Made in Mongolia), Angel Felting, Tova en nomaden.

Kortom: ze zijn heerlijk warm, zien er leuk uit en ze worden verantwoord geproduceerd. Wij hebben thuis inmiddels een paar staan en we vinden ze, naast deze pluspunten, ook nog eens heel stevig. De collectie telt tal van kleuren en soorten. Zo koop je hier damessloffen, herensloffen, kindersloffen en slippers. Het is daarom zeker de moeite waard om de website eens te bezoeken. Deze vind je hier. 

SintcadeausBenieuwd welk paar Regan heeft uitgekozen en waar hij zo enthousiast over is? Je vindt zijn paar hier. Je koopt ze vanaf maat 42.

Ben jij al aan het nadenken over Sintcadeaus? En heb jij nog een mooie aanvulling voor dit lijstje? Leuk als je dit met ons wilt delen. Let’s inspire each other!

 

1 Comment on Sintcadeaus voor papa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code