Aanstaande zaterdag is de intocht van Sinterklaas, het leukste kinderfeest van Nederland. Al maanden liggen de heerlijke pepernoten, speculaas en ook zie je steeds meer chocoladeletters in de winkels verschijnen. Om vast in de stemming te komen heb ik een aantal leuke musthaves in stijl op een rij gezet. De winkels liggen er vol mee. Heerlijk snoepgoed en is best lastig om te weerstaan. Met Kaapstad in het vooruitzicht moet ik er toch een beetje voorzichtig mee zijn maar wat kan ik genieten van dat lekkere snoepgoed.

Naast het heerlijke snoepgoed zie je ook leuke musthaves in de winkel verschijnen in de stijl van het grootste kinderfeest van het land. Ik geef hier een kleine impressie.

Sint knallers

Je ziet de leukste cadeaus voorbij komen. Superhandig zijn deze aftelkalenders tot aan de pakjesavond. sinterklaasJe koopt hem hier voor 9,95.

Je ziet de lekkerste chocoladeletters voorbij komen. Stevia speelt hier slim op in door met letters te komen die gemaakt zijn zonder toegevoegde suikers. De letters zijn verkrijgbaar in melk en puur. sinterklaasJe koopt ze hier.

Ook leuk zijn vingerpoppetjes. Ik heb hier thuis hele gesprekken met Olivia mee. Je kan hier volledig je fantasie op los laten gaan, superleuk! sinterklaasJe koopt hem voor 2,95.

Hoe leuk is dit boekje waarin jouw kind de hoofdrol in kan spelen samen met Sint en Piet.Sint Je koopt hem hier voor 16,95.

Hoe leuk is het om alle cadeaus op te bergen in deze paperback XXL. sintJe koopt hem hier voor 12,50.

Zelf geniet ik op dit moment van een klein bakje pepernoten, dan toch maar. Wat is jouw favoriete snoepgoed? Laat je het mij weten in een bericht, ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *