Alle moeders herkennen dit waarschijnlijk wel. Je koopt een peperdure kinderwagen, maar nog altijd ligt je baby in de zon. Of waar hang je dat speeltje nou aan op? Hier bedacht Cloby dé oplossing voor.

Cloby

Wanneer je moeder wordt, ga je vaak eerst op zoek naar de kinderkamer en kleertjes. Wanneer je moeder bent, ervaar je vooral wat écht nuttig is. De swaddle clips van Cloby is zoiets wat ik iedere moeder wil aanraden én waarvan ik zelf had gehoopt dat ik deze eerder had leren kennen, toen Olivia nog zo klein was.

Alle moeders herkennen het waarschijnlijk wel. Je koopt een peperdure kinderwagen, maar nog altijd ligt je baby in de zon. Of waar hang je dat speeltje nou aan op? Hier bedacht Cloby dé oplossing voor. De dubbelzijdige magnetische swaddle clips. Cloby is er namelijk van overtuigd dat wanneer je een prachtige kinderwagen hebt het eeuwig zonde is hier plastic wasknijpers aan op te hangen. Dit moest mooier en praktischer kunnen.Cloby

Een lust voor het oog

De clips zijn een lust voor het oog en ook nog eens reuzehandig. Ze zijn aan de ene kant gemaakt van leer en aan de andere kant van canvas, en aan beide kanten te gebruiken. Je kan er je swaddle mee aan je wagen of autostoeltje bevestigen om je baby te beschermen tegen zon, wind en afleidingen, maar ze zijn ook stevig genoeg om een speeltje aan te hangen, tentjes te bouwen, tekeningen op de ijskast te plakken, bedenk het maar!

Ik was vooral benieuwd waarom zij deze clips hebben ontwikkeld en stelde Veroniek, één van de 2 gezichten achter het label, een aantal vragen:

Waarom hebben jullie deze clips ontwikkeld?

Suzanne en ik zijn beiden moeder van jonge kinderen en houden van functionele producten die tegelijkertijd  stijlvol zijn. Die combinatie mist nog weleens in de baby- en kinderproducten en daarom besloten we het zelf te gaan doen. Met Cloby willen we ouders het drukke leven met kinderen een stukje comfortabeler maken zonder je stijl te verliezen.

Waar hopen jullie over 5 jaar te staan met de onderneming?

We hopen dat we het tegen die tijd voor veel ouders en kinderen nog comfortabeler en leuker hebben gemaakt om de deur uit te gaan, en de Cloby Clips een onmisbaar item zijn geworden in de babyuitzet. De Clips gaan nu al de hele wereld over en we hopen hier in de toekomst nog meer mooie producten aan toe te voegen.

Collectie

De clips zijn verkrijgbaar in het bruin en in het zwart. Je kunt een pakket kopen van swaddle met clips of losse clips. De swaddles hebben een afmeting van 120 x 120 cm.my clobyDeze swaddle met twee clips koop je hier voor 38,95.

my clobyDe losse clips zijn ook verpakt à 2 stuks. Je koopt ze hier voor 23,95.

 

Meer informatie en verkooppunten vind je hier.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Cloby

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *