Ariana Dee | Kinderfavorites
We hebben weer een te gekke zomercollectie voor jullie ontdekt en die delen we heel graag met jullie bij Kinderfavorites. Vrolijke prints en prachtige stoffen. Ook van de kleuren worden wij vrolijk. Maak vandaag kennis met Ariana Dee, kortweg A*Dee. A*Dee is een van oorsprong Schots kinderkledingmerk dat zich richt op meisjes van 3 t/m 12 jaar.

Het is nog relatief onbekend in Nederland maar verovert langzamerhand steeds meer harten op Nederlandse bodem. Zoals ook die van ons. Mogelijk klinkt het wel al bekend in de oren? We hebben afgelopen winter dit label ook al eens ‘In de spotlights‘ gezet. Vandaag lichten we de zomercollectie uit.ADee | Kinderfavorites

Het merk richt zicht op meisje die houden van girly. Mooie, roze tinten zijn gecombineerd met handgeschilderde waterlelie-kunstwerken, geblokte, kantoenen stoffen en roze denim. Ook zien we deze zomer veel ruffles en strass steentjes. Maar door de nette en klassieke uitstraling ook ontzettend hip. We like! De collectie telt verschillende thema’s en bestaat uit duidelijke setjes waardoor je binnen een handomdraai een volledig setje bij elkaar hebt gezocht.

Het eerste thema van A*Dee ‘SUNFLOWER’ is net zo groot en gewaagd als de zonnebloem; een prachtige, opvallende verschijning. Geel is de kleur waar je blij van wordt in de zomer en die zie je dan ook veel terug in blokken en ook in fotoprints die worden gecombineerd met helder wit en zwart uit het midden van de zonnebloem en een print van een bijtje. Geweldige zonnebloemprints, hier en daar in combinatie met strepen voor wat extra diepte.A*Dee | Kinderfavorites

Ons favoriete thema is ‘WATERLILY LOVE’. Dit thema zie je terug op onderstaande foto’s. We zien in dit thema stijlvolle truitjes met pof mouwen, rokjes, vestjes, etc. terug. Olivia draagt op de foto een short in combinatie met een vestje. Dit vestje is trouwens afgewerkt met parel knoopjes. Zo mooi! Hieronder draagt zij een t-shirt met strass steentjes. Ook een dikke favoriet hier thuis. 
A*Dee | Kinderfavorites

Zoals je gewend bent van A*Dee maak je jouw favoriete outfit helemaal compleet met bijpassende accessoires zoals kniekousen, enkelsokken en gloednieuwe zomersandalen.

 

Je koopt de collectie van A*Dee via onderstaande link:

Koop de collectie van A*Dee HIER!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code