Wij zijn dol op leuke handmade webshops. Zo ook op de items van Tuutsjes. Vandaag lichten we een te schattige babylook uit. Hierin gaat jouw kleine spruit zeker de show stelen! Lees snel verder wat we hebben geselecteerd. 

>> LEES OOK: OOTD Boys

Shop the baby look

Deze leuke legging van Tuutsjes heeft een uniek design en zit ook nog eens hartstikke comfy! Het is een unisex modelletje dus zowel voor jouw zoon als dochter een aanwinst. De legging met dierenprint is verkrijgbaar in verschillende kleuren, namelijk blauw, grijs of grijs met oker. Verder heeft hij een elastische tailleboord en boordjes onderaan. De boordjes zorgen ervoor dat de broekspijpjes niet omhoog kruipen. Alle broekjes zijn extra lang, waardoor ze langer gedragen kunnen worden.
Extra handig: de broekjes worden op maat gemaakt. Zo maakt Tuutsjes onderscheid tussen slim fit en super skinny. Ze zijn dus ook ideaal als jouw spruit wat smaller is.

  • De legging is verkrijgbaar vanaf maat 50 en koop je hier vanaf €21,95.
  • De bijpassende haarband koop je hier voor €9,50.

TOT SLOT

DE UITSLAG VAN DE WINACTIE!

GEFELICITEERD ANITA DESCENDRE VOS! Jij hebt het planbord gewonnen. Wil je met mij contact opnemen via info@onlinelifestylemagazine.com? Liefs, Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *