Cliché maar waar, augustus is omgevlogen. Het is daarom weer tijd om ook voor deze maand een aantal toppers voor je te selecteren. En dat hebben wij dan ook met veel plezier voor jullie gedaan in de September Musthaves.

September Musthaves

Ook deze maand willen wij weer hele gave items met je delen. Zo kwamen wij Wood Yubi tegen en wij waren op slag verliefd. Een webshop met houtgesneden geboortekaartjes, slingers, uit hout gesneden naam, geboortetegels en meer. Hier is dan ook niet zo verwonderlijk dat wij deze shop hebben toegevoegd aan onze ‘Favo shops’. Zo koop je hier de uit acryl of hout gesneden naam vanaf €9,95. En extra leuk nieuws, we mogen iets leuks weggeven in samenwerking met Wood Yubi. Lees daarom snel verder.Andere items die volgens ons niet mochten ontbreken zijn een ketting van Kaatje Kidz. Deze heb je in allerlei kleuren en maten. Hier vind je meer informatie. De ketting kost €14,95. Maar ook het populaire boek van Joep en Koos is een echte aanrader. Wij noemden hem al in de boekentips van augustus maar vonden hem zo leuk dat wij hem nogmaals onder de aandacht wilde brengen. Je koopt hem hier voor €15,75. Deze leuke pyjama koop je hier voor €14,95. Hij is ook verkrijgbaar in mintgroen en roze. Maar ook de zwart/witte drinkbeker is toch super cool? Je koopt hem hier voor €10,95.

Deze leuke rugzak koop je hier voor €39,95.

Dit leuke wandhaakje koop je hier voor €3,95.

Weer of geen weer, met deze picknickset heeft jouw mini altijd speelplezier. Hij bestaat uit 4 kopjes, 4 schoteltjes en 4 bordjes. Je koopt hem hier voor €16,95.

Winactie

In samenwerking met Wood Yubi mag ik een te gekke prijs weggeven, namelijk een naam uitgesneden in hout. En hoe leuk is dat als bijvoorbeeld verjaardagcadeau of kraamcadeau?

Wat moet je doen om kans te maken:

  • Like de Facebookpagina van Onlinelifestylemagazine en Wood Yubi
  • Like het bericht
  • Vertel welke naam er uitgesneden moet worden (taggen mag)
  • Delen vergroot je winkans

 

2 Comments on September musthaves + winactie

  1. Wat een leuke spullen hebben ze super leuk 🙂
    Wat een gave prijs om te winnen. Lijkt me super leuk voor de kleine meid in mijn buik. Ik ben over 6 dagen uitgeteld alleen de naam is nog even geheim 🙂

  2. Wat een leuke dingetjes! De naam uit hout is erg leuk, de naam Sanne mag het worden.
    Doe niet aan FB, maar wel gedeeld met G+ en volg op Bloglovin loved/saved hopelijk mag ik dan toch een kansje maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *