Sinterklaas is weer in het land. Je ziet op de instagramaccounts van onder andere de BN’ers dat er al luidkeels Sinterklaasliedjes wordt gezongen. En hier hoort uiteraard schoen zetten ook bij. Omdat het in mijn ogen nog altijd om leuke maar kado’s met een klein prijsje gaat heb ik een aantal leuke tips voor je opgezocht die naast een leuk prijsje ook nog eens superleuke schoenkado’s zijn.Wat zijn nou leuke kado’s die óók nog eens mooi geprijsd zijn? Het moet immers om het idee gaan want pakjesavond moet nog komen en óók kerst valt nog binnen deze decembermaand. Dus deze periode is al duur genoeg. Ik heb een aantal hele gave toppers voor je op een rij gezet. Lees je mee?

Tips voor schoenkado’s

Wat dacht je bijvoorbeeld van dit leuke koffertje? Hij is gevuld met een strategiespel familietoer. Dit is een soort kwartet. Het spel bestaat uit een leuk aantal thema’s zoals reizen in lucht, in de ruimte, aan zee en meer. schoenkado's onder de 10 euroJe koopt hem hier voor 9,95.

Super schattig vond ik dit lieveheersbeestje. Hij moet geduwd worden en wanneer hij gaat rijden gaat de rond bol draaien. Een goed idee om te oefenen met de motoriek! Schoenkado's onder de 10 euroJe koopt hem hier voor 5,75.

Deze puzzel vond ik zo mooi. Onder de puzzelstukken kunnen de allerkleinsten kennis maken met de fijne structuren van de boerderijdieren. Want hoe leuk is dit om kennis te maken met bijvoorbeeld een leeuwenvacht? schoenkado's onder de 10 euroJe koopt hem hier voor 5,70.

Deze stevige auto’s zijn een aanrader voor iedere jonge autofan. Ze worden geadviseerd vanaf 12 maanden.schoenkado's onder de 10 euroJe koopt ze hier per stuk voor 7,95.

Dit leuke houten boekje is voor de kleintjes. Hij is gevuld met boerderijdieren en voldoet aan de veiligheidseisen. Zo is het boekje geslaagd voor de kleurvastigheid én de speekseltest. schoenkado's onder de 10 euroJe koopt hem hier voor 9,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *