Via instagram kwam ik terecht op de pagina van Sarah & Bendrix. Zij komt uit Londen en verkoopt prachtig houten speelgoed. Omdat dit zo mooi is wilde ik dit graag met jullie delen. Je vindt hier namelijk prachtige poppenhuizen, gepersonaliseerde fotoframes, gave houten telramen, puzzels en nog veel meer.Sarah Handbendrix

Het verhaal achter Sarah & Bendrix

In 2009 maakt Veronika een kado voor een bruiloft van vrienden. Na aanmoediging van vrienden en collega-bloggers heeft zij besloten een kleine webshop te beginnen. Een huwelijkscadeau werd omgezet in een hobby, deze hobby veranderde in passie en passie werd een fulltime business aan de keukentafel.

In 2014 introduceerde zij een onder andere houten speelgoed voor kinderen en inmiddels wordt de productie veelal in Tsjechië uitgevoerd waar zij oorspronkelijk vandaan komt.

De naam Sarah & Bendrix

De naam van de webshop is afgeleid van 2 personages uit haar favoriete boeken van Graham Greene, Het einde van Affair.

Producten

Zij geloven in kwaliteit boven kwantiteit. Zij vinden dat een goed ontwerp tijdloos is en niet ingewikkeld hoeft te zijn. Zo hebben de items een eenvoudige uitstraling maar dit maakt ze misschien wel zo mooi en uniek.

sarah-handbendrix-2 sarah-handbendrix-3

Een greep uit de collectie:

Sarah handbendrixJe koopt hem hier voor £12.50.

Sarah & brandrixDeze trekhond koop je hier voor £14.50.

sarah & bandrixDit papieren poppenhuis koop je hier voor £15.00

Ook zo enthousiast over deze mooie items of benieuwd wat zij in haar shop nog meer verkoopt? Je vindt hier meer informatie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *