Wanneer je hoort dat je zwanger bent dan is één van de volgende stappen het oriënteren op een babykamer. Naast de grote meubelstukken zoals een commode, een bed en/of wiegje en een kledingkast zijn de accessoires niet weg te denken. In dit artikel deel ik graag een aantal mooie kamers en een aantal onmisbare accessoires. Zelf hebben wij thuis een grijs, wit en roze huis en krijg hier altijd veel complimenten over. Omdat Olivia in de eerste periode bij ons op de kamer sliep heb ik dan ook deze kleuren aangehouden. Ik vind het fris, licht en rustig uitkomen.

Inspiratie in babykamers met roze items

roze babykamers roze-babykamer1 roze-babykamer2Deze kamer is licht maar daardoor vind ik hem zo mega stijlvol.  roze-babykamer4Deze linnenkast staat heel hoog op mijn ‘wenslijstje’. Hij is handgemaakt van massief hout in brocante huisstijl. Hij heeft 2 legplanken en een hanggedeelte. Je koopt hem hier voor 495 euro.

Roze accessoires

Zelf vind ik het mooiste als de kamer heel licht is en deze in te richten met lichte accessoires. In Olivia’s geval met roze. Wat vind je bijvoorbeeld van dit schattige opbergmandje van Poetree?

roze babykameraccessoiresPoetree verkoopt ook prachtige aankleedhoezen. Wat vind je van deze? Hier word je toch hebberig van?roze babykameraccessoiresmuurstickers sterrenOok met muurstickers kan je de kamer eenvoudig opfleuren. Zo koop je van het Franse Lilipinso de mooiste stickers. Deze is toch echt een musthave? De stickers kosten 12,50 per set en je koopt ze hier.

Naast muurstickers zijn posters of kaartjes ook iets heel gaafs om de kamer tot een prinsessenkamer te maken. Je vindt posters met leuke figuren maar ook met mooie spreuken. Zo ben ik groot fan van deze; De poster is in A4 formaat. roze babykamerJe koopt hem hier voor 9,50.

Als je deze foto ziet vraag je je misschien af wat je met deze ballen kunt maar dat zal ik je vertellen. Dit is namelijk een super schattige lichtslinger. roze babykamerJe koopt deze mooie pastelslinger hier voor 19,95.

Foto credits: Pinterest, Roozje.nl, Kinderkamerinstijl, Poetree, Lilipinso

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *