Begin december is het zover. Dan mogen we ons tweede kindje verwelkomen in ons gezin. Dat is natuurlijk nog even, maar stilaan beginnen de eerste voorbereidingen en is het dus ook tijd voor de eerste babyaankoop. 

Rotan vintage wieg

Ik heb lang gewacht met mijn eerste babyaankoop. Net zoals bij mijn eerste zwangerschap durfde ik ook nu nog niet volledig op te gaan in de komst van ons wondertje. Puur uit zelfbescherming. Maar ondertussen ben ik 29 weken ver en klaar voor mijn eerste aankopen. Al eerder deelde ik de checklist voor de geboortelist op de blog. Deze is altijd handig om bij de hand te hebben voor alle aankopen.  Rotan vintage wieg
Mijn eerste aankoop is direct een toppertje (al zeg ik het zelf). Ik wou al langer een mooie rotan wieg. Nieuw zijn ze best prijzig. Zeker omdat je baby’tje er niet zo lang in zal slapen. Tot mijn oog viel op deze tweedehands wieg. Ik was onmiddellijk verkocht! En in het ‘echt’ is hij nog mooier dan op foto! Zoek je zelf ook een leuke wieg of een park? Scroll dan zeker eens door tweedehands websites! Je vind er soms echt pareltjes! 
Ik heb een matrasje op maat voor laten maken en heb een paar leuke tetradoeken gekocht als matrasovertrekje. Door zo’n eerste aankoop word het ineens allemaal veel echter. De schopjes in mijn buik zitten daar natuurlijk ook wel voor iets tussen. Stilaan stoom ik mezelf weer helemaal klaar voor het ‘newborn’ verhaal, heerlijk!wieg
Liefs,
Bo

3 Comments on Eerste babyaankoop van Bo: Rotan Vintage wiegje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code