Iedereen kent het wel sprookje Roodkapje. Het verhaal is waarschijnlijk al ontstaan in de eerste eeuw na Christus en al talloze keren vertaald. Ook kwam er een musical, zie je het verhaal terug in pretparken en zie je het terug in geweldig speelgoed waaronder een superleuke tasje van Lilliputiens. Roodkapje kent diverse verhaallijnen. Zo loopt het in de versie van Charles Perrault slecht af en de versie van gebroeders Grimm juist goed. Ook heeft mijn favoriete jeugdschrijver Roald Dahl er zijn eigen versie van gemaakt. Er zijn hele wetenschappelijke studies over gedaan en dit maakt het verhaal zo interessant. Hoe meer je je in dit personage gaat verdiepen hoe meer je te weten komt, best interessant eigenlijk!

Mede hierom zie je het sprookje vandaag de dag nog altijd voorbij komen. Zo heeft Lilliputiens een tasje ontworpen waar je hebberig van wordt. Naar mijn idee wordt dit een aanrader voor de feestdagen die langzamerhand aardig dichtbij komen.

Roodkapje en Lilliputiens

Slimme Roodkapje heeft een tas vol met trucjes. Het leuke hiervan vind ik dat je een boel personages hierin terug ziet komen. Zo waakt haar vriend, het roodborstje over het geld in een schattig mini portemonnee. Juliette de Rups verstopt zich in de appel. Maar ook in deze te leuke tas mag uiteraard de huissleutel van grootmoeder en een mobieltje om iemand te waarschuwen mag niet ontbreken. Dit mobieltje kent leuke melodieën waar hier thuis al vrolijk op los gedanst en gebeld word.roodkapjeDe verkoopprijs is 45 euro en je koopt hem hier.roodkapje2 roodkapje3

Naast deze tas verkoopt Lilliputiens ook boekjes, handpop, vingerpoppetjes van Roodkapje. Dit zijn een van de vele klassiekers van Lilliputiens onder de sprookjes om te verwonderen, te boeien en te vermaken. Zeker de moeite waard om de website te bezoeken voor al dat moois!

 

Dit is een gesponsord artikel in samenwerking met Mooipr en Lilliputiens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code