Leven in de stad is heerlijk, maar na de zon is vervuilde lucht de grootste vijand van onze huid. Vervuilde stoffen en gebrek aan zuurstof  geven de huid een vale en vermoeide teint. Rodial heeft hier de oplossing voor door je prachtige producten aan te bieden die de huid een enorme boost geven. Rodial laat je huid weer ademen en breidt hun bestaande Snake Collection uit met twee producten die je huid een instant oxygen boost geven. Deze lijn is uitgebreid van de Snake Moisturizer o2 en de Snake Eye Cream.Rodial

Rodial Snake Moisturiser o2

Deze lichtgewicht formule bestrijdt een doffe uitstraling die kan ontstaan door vervuilde lucht en verstevigd en revitaliseert de huid. Dankzij de snelwerkende zuurstofdrager Fitflow BTX lijkt de huid als herboren. De SPF 15 biedt dagelijkse bescherming tegen schadelijke UV A- en B-straling. Zelf was ik ook laaiend enthousiast door de heerlijke geur. Dit is natuurlijk een bijzaak maar wel lekker. rodial-moisturizer De moisturizer kost 110 euro.

Rodial Eye Cream o2

Deze revolutionaire oog crème bestaat uit een cocktail van gerichte verstevigende en revitaliserende actieve bestanddelen. De huid lijkt strakker. Een ander groot voordeel is dat fijne lijntje en rimpels dankzij SYN-AKE duidelijk minder zichtbaar worden. In een van mijn eerdere artikels beschreef ik al het belang van de oog crème. Deze kwetsbare huid is heel belangrijk om goed te verzorgen. Door deze oog crème zal de huid verstevigd worden en ook de donkere kringen zullen worden verminderd. rodialDeze oog crème kost 90 euro.

Ook enthousiast geworden van deze producten? Ze zijn vanaf 10 oktober te koop bij ICI PARIS XL.

 

2 Comments on Rodial, de boost voor je huid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *