Daar is de postbode. Ze heeft 3 pakketjes in haar armen, waarvan er eentje voor mij is. Dit is mijn pakketje voor de review, die ik ga schrijven. Ik neem het aan en ga supersnel de deur uit om een van de kinderen op te halen.  Eenmaal weer thuis, ga ik er eens lekker voor zitten. Grote kop thee erbij, 3 nieuwsgierige aapjes en een grote doos voor mijn neus. Het lijkt wel alsof ik jarig ben. Ik tel zes mooi ingepakte cadeautjes en weet bijna niet waar ik moet beginnen. Het ziet er allemaal even mooi uit en het ruikt allemaal even lekker. Het is het verwenpakket, dat ik van Oriflame krijg, zodat ik kan testen en deze review kan schrijven. Lees je met me mee?Review Oriflame

Review Oriflame

Optimals

Het eerste artikel wat ik meteen wil gebruiken, is de Optimals Body Multi-protecting Handcream SPF 10, Vitamine E + Grapefruit Extract. Dit is een diep voedende en beschermende handcreme en helpt te teint te egaliseren. De handen worden beschermd tegen de zon en vroegtijdige huidveroudering. Mijn handen zijn kurkdroog en smeren lijkt niet echt te helpen. Ik verwacht een wondermiddel, maar dat is het natuurlijk niet. Pas de volgende dag merk ik dat mijn handen zijdezacht zijn geworden. Ik smeer ze nu een paar keer per dag in met deze handcreme en ik moet zeggen…het is fijn!

revieuw Oriflame

Na het douchen gebruik ik de Optimals Nourishing Lotion met Argan Oil. Dit is een rijke en hydraterende bodylotion met DeepMoistComplex en de intensief voedende arganolie. Deze verzorgende bodylotion revitaliseert de uitgedroogde huid met een intense vochtverzorging. Aangezien ik een droge huid heb, ben ik nieuwsgierig naar dit product. Het is heerlijk zacht en laat zich makkelijk smeren. Het heeft een zachte geur, die niet teveel op de voorgrond aanwezig is. Mijn huid reageert er goed op en ik merk verschil.

Swedish Spa

De Swedish Spa Exfoliating Body Scrub bestaat uit zout en amandeldeeltjes, die je huid polijsten. Deze scrub is Hydrocare+ en bevat onder andere vitamine E, gember- en amandelolie. Deze heerlijke scrub heeft een frisse citrus geur. De scrub is niet te droog en smeert lekker uit. Na het douchen voel ik nog een olielaagje op mijn huid, wat langzaam intrekt.

review Oriflame

In dezelfde lijn heb ik de Beauty Wonder Oil getest. Ik moet zeggen, dat ik niet echt van de olietjes ben. Ik vind het te plakkerig en het duurt me te lang voordat alles is ingetrokken. Deze olie heb ik in mijn haar gedaan en even laten intrekken. Daarna uitgespoeld en mijn haar was zijdezacht! Deze Beauty Wonder Oil is een 3-in-1 olie. Het is te gebruiken als massage olie, als badolie en dus als verzorging van je haar. Deze veelzijdige olie met gember-, kokos- en zoete amandelextracten is Hydrocare+ en bevat onder andere vitamine E.

Tender Care Protecting Balm

Verpakt in een klein en stijlvol doosje zit het “wonder potje”. Het is de Tender Care Protecting Balm. Deze balsem is geschikt om je lippen mee te verzorgen, maar ook om je nagelriemen, gezicht en elk ander ruw of droog plekje op je lijf blij mee te maken. Ik ben nu al fan van dit potje, want de balsem werkt heel fijn! Mijn lippen zien er verzorgd uit, zelfs zonder lipstick. Het enige is….dat mijn nagels wat te lang zijn, om de balsem goed uit het potje te krijgen.

Review Oriflame

My Naked Truth Eau de Toilette

En tot slot zit er nog een eau de toilette in mijn verwenpakket. Het doosje is roze en ziet er mooi uit. Ik maak het open en heb een heel elegant en chique flesje in mijn hand. Het is de My Naked Truth Eau de Toilette. Deze geur is zacht, elegant en strelend. Een geur als een tweede huid, die zowel natuurlijk, vrouwelijk als verfijnd is en met een zachte poederige katoenbloemcompositie moeiteloos intiem is. Ik moest even wennen aan deze geur. Het is wat zoeter dan ik normaal gebruik. Maar nu ik er aan gewend ben, moet ik zeggen dat het een fijne geur is, die ik afwisselend gebruik met mijn andere eau de toilette.

En dan nog even dit

Het proberen en uittesten van de heerlijke producten in dit mooie verwenpakket, heb ik niet alleen gedaan. Met twee dametjes in huis is dat dan ook een beetje lastig. De eau de toilette vinden ze heerlijk en duiken dan ook bij kleine broer in zijn nek, zodat hij het ook kan ruiken. Maar met zijn “Bah, dat is vies” is wel duidelijk dat hij er nog weinig van snapt. Gelukkig maar. Ben je na het lezen van deze review, net als ik, enthousiast geworden over de producten, die ik heb getest? Dan kun je alles vinden in de nieuwste folder van Oriflame. Deze vind je op de website van Oriflame. Natuurlijk kun je de folder ook bij een consulente bij jou in de buurt opvragen.

 

Liefs,

Mascha

Foto credits: Mascha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *