Olivia heeft nu een leeftijd dat ze vaak niet meer in de buggy wil zitten en dat is soms een behoorlijke strijd. Daarom ging ik brainstormen wat nou een alternatief zou zijn voor een buggy, maar geen fiets, omdat deze vaak niet is toegestaan in winkels. Ik kwam na lovende verhalen uit bij Microstep en mocht hier een review over schrijven. Lees je mee?Na een paar weken de Mini Micro step getest te hebben, kan er weer een lovend bericht bij komen over deze Micro step. Tijdens het contact met Micro werd mij gevraagd om deze te gaan gebruiken, zodat ik net zo enthousiast kon worden als zij en dat hebben zij meer dan waar gemaakt.

Over Microstep

Micro’s succesverhaal begon toen de uitvinder, Wim Ouboter, een nieuw vervoersmiddel ontwikkelde voor het overbruggen van kleinere afstanden. Deze inmiddels wereldwijde bekende step heeft diverse internationale prijzen gewonnen. De step staat vooral voor licht in gewicht, opvouwbaar en gemakkelijk om te berijden. En sinds 2008 zijn de steppen van Micro ook op de Nederlandse markt vertegenwoordigd door Micro step.

Review Microstep

Wij hebben nu een paar weken de Mini Micro step Deluxe getest. Een stevige kinderstep in een mooie kleur roze. Deze is uiteraard in tal van andere leuke kleuren te bestellen. Hij is getest door onze 2-jarige dochter.

Wat ik er zo praktisch aan vind, is dat hij licht in gewicht is en dus makkelijk zelf op te tillen. Daarnaast vind ik zijn stevige en degelijke vormgeving ideaal. Ik weet niet hoe Olivia het voor elkaar krijgt, maar menig speelgoed is hier inmiddels al overleden en deze step is zo stevig, dat hij niet snel kapot te krijgen lijkt.

Wat ik ook een pré vind, is dat het stuur in hoogte te verstellen is. Zo lijkt hier aan ieder detail te zijn gedacht. Hierdoor kan zij nog jaren plezier hebben van deze step. Ook de wieltjes zijn zeer gebruiksvriendelijk. Zelfs binnen op de laminaatvloer hoor je hem niet en rijdt hij heel licht.

En tot slot.. Ik weet niet of het aan de step ligt, maar wanneer we mijn dochter meenemen naar de supermarkt met deze step, loopt zij eigenlijk zelden nog weg;)microstep

Al met al dus een grote aanrader voor iedere ouder. Mocht je ook enthousiast zijn geworden? Hier vind je meer informatie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code