Vorige week ontving ik een pakketje van MayBeauty met hierin een haarserum, welke volgens het etiket ‘droog en futloos haar nieuwe vitaliteit en een natuurlijke zijdezachte glans zou geven in slechts één behandeling’. Ietwat sceptisch testte ik dit product en in deze blog lezen jullie dan ook de review over het gebruik en het resultaat van dit product.

Beginsituatie

Tijdens mijn zwangerschap heeft mijn lijf het nodige te voorduren gehad, zo ook mijn haar. In het begin van mijn zwangerschap had ik veel haaruitval, maar ik het laatste trimester hield ik alles vast. Ook tijdens de borstvoedingsperiode hield ik al mijn haar vast, totdat ik niet meer genoeg voeding had en genoodzaakt was om te stoppen met het geven van borstvoeding. Met als gevolg, je raad het waarschijnlijk al; haaruitval.. En ik kan je vertellen niet te weinig, tot grote ergernis van mijn man (het doucheputje zat namelijk steeds verstopt). Mijn haar was als gevolg hiervan dus ietwat, behoorlijk futloos. Een boost was dan ook zeer welkom. Maar ja zo nuchter als ik ben, was ik toch ook wat sceptisch om dit product uit te proberen. Want waarom zou dit haarserum wel werken? Onder het mom; ‘baat het niet dan schaad het niet’ testte ik dit haarserum.

Review Haarserum

Review Haarserum MayBeauty

Het haarserum ofwel de marrocan miracle hair serum is een ultra lichte, niet vettige haar olie met een unieke samenstelling van Arganolie, zoete Amandelolie, Olijfolie en Lijnzaadolie met krachtige essentiële vetzuren die diep het haar binnendringen, verzorgen en een gezonde zijdezachte glans geeft.

Dit serum zorgt ervoor dat je haar sneller opdroogt en geeft tegelijkertijd een langdurig, hydraterend effect.

Hoe werkt het Haarserum van MayBeauty?

Stap 1 – Droog je haar na het douchen.

Stap 2 – Breng het haarserum aan op je haarpunten.

Stap 3 – Laat het serum intrekken.

Easy Peasy dus.. Zo gezegd, zo gedaan en warempel het werkte nog ook! Ik stond verstelt.  Mijn haar was na één behandeling minder pluizig, voelde zachter aan, was makkelijker in model te brengen, zag er verzorgd uit en had een zijdezachte glans. Zo zie je maar dat het niet altijd goed is om ergens een vooroordeel over te vellen

Kwaliteit- / prijsverhouding Haarserum MayBeauty

De kwaliteit- / prijsverhouding van het haarserum is uitstekend, het is namelijk een natuurlijk product welke hoogwaardige ingrediënten bevat en welke vrij zijn van Parabenen, Sulfaten, Minerale oliën, Ethyleenoxide, Natriumchloride en Fosfaten.

Het haarserum is overigens niet op dieren getest en veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap.

Kortingscode Haarserum MayBeauty

Wil jij dit Haarserum ook graag proberen? Goed nieuws want wij mogen een kortingscode aanbieden. Bestel hem dan eenvoudig en snel via deze link en voer de code ‘onlinelifestyle’ in om te profiteren van 30% korting. Deze kortingscode is alleen geldig op het Haarserum en niet op de andere beautyproducten die MayBeauty aanbied zoals onder meer een face gel, pore-, face-, en footmask. Check de website van MayBeauty voor meer informatie over deze producten en meer. En niet tevreden is geld terug!

Review Haarserum

Ik wens jullie veel beauty plezier en tot snel met weer een nieuwe blog.

Liefs,

Jacolien

 

/ Deze Review is tot stand gekomen in samenwerking met May Beauty /

Fotocredits: MayBeauty.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *