Zoals jullie de afgelopen weken hebben gemerkt zijn we behoorlijk uitgebreid. Ook vandaag heb ik wederom goed nieuws. Ik mag jullie namelijk voorstellen aan weer een nieuwe blogger. Dit keer de Belgische Tina.Na een hele positieve ontmoeting ben ik dan ook trots dat zij ons team wilt komen versterken. Zij stelt zich graag aan jullie voor.

Even voorstellen: Tina

Ik ben Tina Favache, eigenaar van Quali-time. Mama van 2 kwajongens Stefano (5j) en Esteban (3j) en al 6 jaar getrouwd met mijn allerliefste man Kris. Ik woon in België, regio Mechelen dus als er hier wat “verBelgiste” woorden voorbij komen dan kennen jullie hierbij alvast de reden.

Tina

Ik heb de eer om mij te mogen aansluiten bij deze fantastische groep bloggers van Onlinelifestylemagazine.

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Ik ben een professionele Opruimcoach, Personal Organiser.
Voor wie het even hoort donderen in Keulen een woordje uitleg :
Je hebt mensen die altijd op zoek gaan naar verbetering…Ik ben zo iemand. Een handigere indeling van mijn keukenlade of kledingkast, een efficiëntere archiefstructuur voor de administratie of de perfecte gezinsplanning.
Ik hou er van om dingen beter, mooier en makkelijker te maken. Maar hiervoor heb je flink wat overzicht en structuur nodig, en dat ligt niet altijd voor het rapen.

In mijn eigen zoektocht naar meer tijd en meer rust in mijn hoofd, bleek al snel dat organizing mijn 2de thuis is. Ik doe het met grenzeloze energie en het gaat bijna vanzelfsprekend. Ik voel me goed in een opgeruimde en overzichtelijke omgeving waar alles een vaste plek heeft.

Vanuit Quali-time, het bedrijf dat ik 1 jaar geleden startte, wil ik jullie graag helpen om jullie werkwijze overzichtelijker te maken in huis. Je zal merken dat je daarmee rust in je hoofd krijgt én ruimte en tijd overhoudt voor dingen die je écht belangrijk vindt.

De komende maanden zullen jullie hier dus regelmatig wat tips vinden over de meest uiteenlopende onderwerpen in huis.

Facebook en Quali-time

Sinds begin 2017 ga ik ook per maand een opdracht/uitdaging aan in huis met mijn volgers op mijn eigen Facebookpagina. Zo hebben we reeds de opruim van kleding, boeken en keuken reeds afgewerkt. Voor de geïnteresseerden die naast de tips die ik hier zal posten graag nog wat dieper ingaan op het maandelijkse onderwerp, raad ik aan om je aan te sluiten bij mijn besloten Facebook-groep 365x opruimen’  

Ik hoop jullie te kunnen boeien met mijn blogs en sta natuurlijk open voor al jullie feedback.

We gaan ervoor!

Tina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code