Elke week deelt een leuke mama haar ervaringen omtrent het moederschap. Vandaag geven wij het woord aan Jennifer, mama van een stoere dochter en gek op reizen en koken. Waar shopt zij graag en wat zijn haar favoriete merken? Lees gauw verder!

Even voorstellen: mom Jennifer

Vertel eens wat over jezelf. Wie ben je, waar woon je en hoe ziet jouw gezinssituatie eruit? 
Ik ben Jennifer en ik ben 31 jaar. Ik ben negen jaar samen met mijn partner Roy en wij zijn samen trotse ouders van onze vierjarige dochter Liv Joya. Elf jaar lang ben ik werkzaam geweest in de toeristische branche / hotelsector / horeca, maar helaas zit ik op dit moment thuis wegens gezondheidsproblemen. Mijn hobby’s zijn reizen en koken.

Jennifer

Favoriete shop en merk

Wat is jouw favoriete shop en merk? 
Sinds ik moeder ben van Liv Joya, ben ik geobsedeerd door mooie kinderkleding. Toen Liv Joya nog baby was, kocht ik voornamelijk bij Zara en Hema. Tegenwoordig koop ik daar de basics die ik combineer met wat exclusievere merkjes. Nu ze wat ouder is, is mijn smaak ook veranderd. Ik houd van kwaliteit en mooie kleren. Dus koop ik nu exclusievere items van merken die naar mijn mening het beste passen bij het karakter van Liv Joya: stoer en een tikkeltje rebels.
Jennifer

Rebels

Mijn favoriete merk op dit moment is Scotch R’belle. De naam zegt het al: rebels, net als Liv Joya. Het is een heel mooi merk met superkwaliteit, en ik hou wel van een tikkeltje apart.
Een kleine tip: ik koop dit merk niet altijd voor de volle mep. In de sale en via Marktplaats scoor ik heel vaak toffe items voor mooie prijsjes, dus ook items uit oudere collecties. Verder wonen wij dicht bij de Belgische grens, en in Maasmechelen Village ligt er een outlet van Scotch & Soda. Dus met regelmaat check ik of er iets leuks is. Naast Scotch R’belle en de basics van Zara en Hema hangt er in de kast van Liv Joya ook nog kleding van de toffe merken Bobo Choses, Mini Rodini, Soft Gallery, Sissy Boy, MILK Copenhagen, Tiny Cottons, BangBang Copenhagen, Raine Rocking Ballerina, Ruby Tuesday, Maed for Mini en Picnik Barcelona.

Mijn favoriete fysieke winkels en tevens webshops zijn Bling Sundays Best, Kids Department en Wonder for Kids.

LEES OOK: webshoptip Olliewood

Onmisbaar item

Wat is volgens jou een onmisbaar item voor iedere baby?
Toen Liv Joya baby was, hebben wij ontzettend veel gehad aan de Puckababy Piep. Ze is heel lang erg klein en smal geweest en bewoog constant met haar armpjes en voetjes, waardoor ze onrustig sliep. De Puckababy was voor ons daarom een onmisbaar item.

Wat neem je standaard mee in je tas als je op stap gaat? 
Doekjes, eten en drinken. Zeker als we lang onderweg zijn, is dat erg handig. Liv Joya heeft daarnaast een eigen rugzakje met wat speelgoed erin.

Jennifer

Welk item heb je het meest gebruikt? 
Dat is toch echt de kinderwagen. Die ging overal mee naartoe en ik vond hem ook handig bij een dagje uit of boodschappen doen, want dan konden er ook wat meer dingen mee. Wij hebben toen bewust veel geïnvesteerd in onze kinderwagen en daar hebben we nooit spijt van gehad.

Op pad

Wat is jouw favoriete uitstapje met de kids?
Liv Joya vindt het geweldig om met de trein ergens heen te gaan. Wij gaan een paar keer per jaar naar Amsterdam. Ik hou van deze stad, maar het is voor ons 2,5 uur reizen. Daarnaast zijn wij gek op het strand en de zee. Wij wonen helaas in Zuid-Limburg, dus de zee is niet om de hoek. Een bezoekje aan de bibliotheek is ook altijd een feest voor Liv Joya, omdat ze graag boeken leest. In de zomer zijn wij bovendien veel te vinden in het bos, de kinderboerderij en de speeltuin. Verder zien wij een hotelovernachting ook als een uitstapje. Even ontsnappen van het dagelijkse leven en lekker ontspannen.

Jennifer

Tips toekomstige mama’s

Wat zou je toekomstige moeders willen meegeven? 
Blijf jezelf en laat je vooral niet gek maken door andere moeders. Iedere moeder doet het op haar eigen manier goed. Als je kind maar gelukkig is!

Goals/goede voornemens

Heb jij nog persoonlijke goals en/of goede voornemens voor 2018?
Ik wil mij eerst focussen op mijn gezondheid, zodat ik weer de energie heb om meer dingen te kunnen ondernemen die ik nu even niet kan doen. Als dat op orde is, heb ik nog genoeg dromen die hopelijk ooit nog eens uitkomen.

Wil je meer zien van mom Jennifer? Volg haar dan hier op Instagram!

>> Volg je ons al op Facebook en Instagram?
Fotocredits: Jennifer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *