Internet staat bomvol met webshops voor kids. Maar waar vind je nou die leuke shops die nét even anders zijn en dan het liefst een verzameling heeft van te gekke merken en items? Sukha Baby is zo’n shop. Vandaar dat ik dan ook hartstikke blij was om een Q&A met de gezichten achter deze webshop te doen.Ik geef je vandaag door middel van een Q&A een kijkje in de keuken van deze webshop. De webshop wordt gerund door moeder en dochter. Ik ben reuze benieuwd of jij ook zo enthousiast bent als ik?!

Achtergrond Sukha Baby

Q: Met welke gedachten zijn jullie Sukha Baby begonnen?
A: Naast Irma’s parttime baan en Rixt’s studie tot verpleegkundige leek het ons super leuk om, als moeder en dochter, iets met ons tweeën te gaan beginnen. Wij zijn op het idee gekomen om een webshop te starten. Op die manier zijn we voor veel mensen toegankelijk en zijn we niet plaatsgebonden.

De naam Sukha Baby

Q: Hoe zijn jullie aan de naam gekomen?
A: Wij wilden graag een naam die uniek is en past bij ons assortiment. Tijdens de zoektocht naar een geschikte naam, kwamen we het woord “Sukha” tegen, dit betekent: geluk, plezier, vreugde. Iets wat wij willen uitstralen met onze webshop en natuurlijk is de periode waarin je een baby verwacht, of hebt, echt sukha.

Q: Hoe hebben jullie de collectie samengesteld?
A: Voordat wij de webshop begonnen, wisten wij al dat we unieke merken wilden gaan verkopen. Wij hebben voor deze merken gekozen, vanwege de mooie kleuren, zachte stoffen, mooie pasvorm en omdat de kwaliteit goed is. Tijdens de Kleine Fabriek hebben we de producten kunnen zien en voelen.suhka baby

Meest verkochte item

Q: Wat is het meest verkochte item?
A: We hebben tot nu toe verschillende producten verkocht, maar nog niet een meest verkocht item. Daarvoor zijn we nog te kort online.sukha babyQ: Wat kunnen jullie in vogelvlucht vertellen over de collectie?
A: De producten zijn van een goede kwaliteit, hebben mooie en zachte stoffen en de meeste producten kun je voor zowel meisjes als jongens gebruiken. Voor onze essentials geldt, dat ze handig in gebruik zijn en lang mooi blijven, zelfs na vele wasbeurten. Onze collectie is helaas nog niet zo uitgebreid, als dat we zouden willen. Wij hopen binnen nu en een jaar nog meer mooie merken toe te kunnen voegen in ons assortiment.suhkababy

 Zomercollectie SS’17

Vorig jaar hebben we op de Kleine Fabriek al de zomercollectie van 2017 uitgezocht. Het was voor ons een hele uitdaging om de juiste items te vinden en mooie setjes te maken, want er was zoveel moois. We leren elke dag nieuwe dingen en het is voor ons een uitdaging om de webshop te updaten en het beter toegankelijk te maken voor iedereen.
In onze zomercollectie hebben we gekozen om dit keer meer onderscheid te maken tussen jongens en meisjes, maar hebben we ook nog steeds unisex items.sukha baby

Q: Wat is jullie favoriete item uit de webshop?
A: Ons favoriete item uit de webshop is de apron towel van Kids to Kids. Deze handdoek is super handig als je je baby uit bad haalt, want je maakt de handdoek met klittenband vast (zodat je je handen vrij hebt). Je wikkelt je baby in de handdoek en kunt hem dan alvast afdrogen. Dit item is een echte musthave voor iedere (aanstaande) ouder!sukha baby

Inspiratie

Q: Waar worden jullie door geïnspireerd?
A: Wij worden geinspireerd door het platteland, de natuur, de mensen om ons heen en social-media.

Q: Wat zijn jullie toekomstplannen omtrent de webshop?
A: Dat we plezier houden in ons werk en in de toekomst nog meer mooie en bijzondere merken te verkopen. We hopen op leuke contacten met onze klanten!

Leukste ervaring van Suhka Baby

Q: Wat is het leukste wat jullie hebben meegemaakt in jullie carrière?
A: Voordat wij überhaupt online waren, kregen we via social-media al een aantal bestellingen binnen. En dat we steeds weer nieuwe dingen leren omtrent de webshop/ marketing.

Q: Wat is de leukste reactie die jullie van een klant hebt gekregen?
A: Dat onze webshop er mooi en overzichtelijk uit ziet!

Meer informatie vind je hier.

/ Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Sukha Baby /

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *