Vandaag weer een leuke Q&A met een ondernemer. Via social media kwam ik uit bij ViaSuuS.nl. Een webshop waar je direct vrolijk van wordt. Zij heeft een enorm breed assortiment, bestaande uit allemaal leuke cadeaus. Ik vroeg Suze het hemd van het lijf over haar droom, haar passie, het samenstellen van de collectie en meer.

Q&A Suze

Q: Met welke gedachten ben je Viasuus gestart?
A: ViaSuuS, mijn droom kwam uit met de start van deze webshop. Dit moest een vrolijke, kleurrijke cadeauwinkel worden, vol cadeautjes waar je blij van wordt of waar je anderen blij mee kunt maken! Inmiddels is ViaSuuS uitgebreid met wat zwart, wit en hout. Deze keuze heb ik gemaakt, zodat je voor iedereen een passend cadeau kunt vinden bij ViaSuuS.

Ambities Suze

Q: Wanneer besefte je dat je deze ambities had?
A: Na 17 jaar bij een DA drogisterij te hebben gewerkt, viel voor deze winkel het doek. Ontzettend jammer!! In deze tijd heb ik erg veel ervaring opgedaan als bedrijfsleidster en management assistent, zowel op de winkelvloer als achter de schermen.Suze

Op zoek naar iets anders. Maar de vraag is dan “wat wil ik, waar ligt mijn hart en waar word ik blij van?” Ik maak graag andere mensen blij, ik geef graag, ik help graag anderen, ik creëer heel graag positieve energie! Wat kan je blij worden van het ontvangen, maar zeker ook van het geven van cadeautjes!! Dat is het! Dat wil ik! Dat ga ik doen! Toen was het plan daar, mijn eigen kleine winkeltje, vol met spullen om mensen blij mee te maken.Suze

De naam

Q: Hoe ben je aan je naam gekomen?
A: Suze is mijn naam, maar 9 van de 10 keer word ik toch wel Suus genoemd. Daarnaast klinkt ViaSuuS prettig en is makkelijk te onthouden. Ook geen moeilijke ingewikkelde toevoegingen, dit is het.Suze

Het samenstellen van de collectie

Q: Hoe heb je de collectie samengesteld?
A: Mijn collectie stel ik samen door mijn gevoel te volgen. De winkel is daarom ook gevuld met spullen, die ikzelf zou kopen. Dus ik volg mijn hart en als ik twijfel, koop ik het niet in.Suze

Q: Kan je wat vertellen over het meest recent, toegevoegde item?
A: Het nieuwste merk op de plank is “Paperfuel” . Hier krijg ik enorm positieve reacties over. Vooral de boeken en mokken vliegen de deur uit. Beide boeken zijn geschikt voor jong en oud. Weer zo’n mooi merk wat daardoor erg goed bij ViaSuuS past, je kunt er terecht voor cadeautjes voor iedereen.Suze

Favoriete item

Q: Wat is jouw favoriete item?
A: Mijn favoriete item, of eigenlijk merk, in de shop is Me&Mats voor volwassenen en Global Affairs voor kinderen. Me&Mats is een prachtig mooi merk met een nog mooiere visie. De collectie bestaat uit handgemaakte natuurlijke geurkaarsen in een glazen waxinelichthouder. Op deze waxinelichthouders staan verschillende mooie teksten in verschillende kleuren. De kaarsen hebben allemaal dezelfde geur van 100% natuurlijke oliën; watermeloen, patchoeli en grapefruit.

Global Affairs is een kleurrijk merk, waar je direct blij van wordt!
Dit merk heeft de leukste kindercadeautjes. Van tasjes tot haarklipjes en van knuffels tot slabbetjes. Ook erg geschikt als kraamcadeautjes! Global Affairs staat voor handgemaakte en eerlijke producten.

Dromen

Q: Wat zijn je dromen?
A: Mijn droom is om van ViaSuuS een goedlopende webwinkel te maken.
Ook sta ik sind kort met een wisselend aanbod in een drogisterij, om eens te kijken hoe dit gaat. In de toekomst misschien wel op meerdere plekken 😉

Onderscheiding ten opzichte van anderen

Q: Waarmee onderscheidt ViaSuuS zich ten opzichte van andere cadeaushops?
A: ViaSuuS onderscheidt zich van andere online cadeauwinkels door de brede keuze (kleurrijk / zwart wit, jong / oud), het persoonlijke contact en misschien wel vooral door de aandacht voor de bestellingen. Elke bestelling is een feestje, voor de klant, maar ook voor mij! Ik zorg ervoor dat elk product met aandacht ingepakt wordt en de bestelling een cadeautje is om te ontvangen, ook al is het lekker voor jezelf!Suze

Leukste reactie klant

Q: Wat is de leukste reactie die je van een klant hebt gekregen?
A: Het mooiste compliment kreeg ik van een klant, die aangaf dat heel duidelijk te zien is aan mijn pakketjes, hoeveel aandacht er aan besteed wordt. Dat klopt helemaal! En dat doe ik ook met liefde!

 

 

 

2 Comments on Q&A met ondernemer Suze van ViaSuuS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code