Elke week deelt een leuke mama haar ervaringen omtrent het moederschap. Vandaag geven wij het woord aan Wendy, mama van een stoere dochter en in verwachting van nummer twee. Waar shopt zij graag en wat zijn haar favoriete merken? Lees gauw verder! 

Even voorstellen: mom Wendy

Vertel eens wat over jezelf. Wie ben je, waar woon je en hoe ziet jouw gezinssituatie eruit?
Ik ben Wendy Brinks Schoots, woonachtig in Tiel en ik ben 30 jaar oud. Ik ben getrouwd met Evan Brinks en samen hebben wij een dochter Jovi van 3 jaar oud. Wij verwachten in mei onze tweede diva. Ik werk al bijna 10 jaar in de kledingbranche en mijn man is al 5 jaar interieurarchitect bij Vitra.

Wendy

Shoppen

Wat is jouw favoriete shop en merk?
Dat is natuurlijk de winkel waar ik zelf werk, Only. Daarnaast draag ik verschillende merken. Ik kan overal wel goed slagen, kwestie van het juiste eruit te pikken.
Voor de kids raad ik zeker OUAPC (Once upon a Pink Cloud) aan. Voor Jovi shop ik hier al sinds haar geboorte. En voor onze tweede meid ben ik ook al flink aan het inslaan. De kwaliteit en diversiteit zijn erg goed bij OUAPC.

Wat is volgens jou een onmisbaar item voor iedere baby?
Dat zijn de pyjama’s van Feetje. Ze zijn lekker zacht en ze hebben een mooie kwaliteit!

Wendy

Wat neem je standaard mee in je tas als je op stap gaat?
Wat ik altijd meeneem, is een setje extra kleren. Jovi is wel zindelijk, maar er kan altijd een ongelukje gebeuren! Verder neem ik altijd drinken, een koekje of snoepje en zeker ook fruit mee in de tas.

Welk item heb je het meest gebruikt?
Wat ik onmisbaar vond, was de kinderwagen. Ik deed dan ook vrijwel alles lopend. We hebben een Bugaboo en die is echt ideaal! Naast de kinderwagen vond ik ook de flessen van Dr. Brown onmisbaar. Deze heb ik heel veel gebruikt. Jovi had nooit krampjes en de flessen zijn heel fijn. Ik heb ze nu voor onze tweede dochter ook weer gekocht. Ze zijn er nu zelfs in het roze, hoe leuk is dat?!

>> LEES OOK: Hoe ik mijn angst overwon in weekvlog 1.

Op pad

Wat is jouw favoriete uitje met de kids?
Met Jovi gaan wij vaak als gezin samen naar de dierentuin. We wonen dicht bij Ouwehands Dierenpark Rhenen en hebben daar ook een abonnement. Jovi is gek op de panda’s.
Binnenkort staat er ook een uitje naar de Efteling gepland, wat wij ook erg leuk vinden.
Daarnaast gaan we graag lekker naar de stad om te lunchen en te shoppen.
Wendy

Tips toekomstige mama’s

Wat zou je toekomstige moeders willen meegeven?
Wat ik wil meegeven, is dat je moet genieten van het moederschap. Geniet van alle momenten, want die zijn kostbaar. Vooral omdat onze twee zwangerschappen niet vanzelfsprekend verlopen zijn …

Een nieuw leven, een klein wonder. Het klinkt zo gewoon, maar voor ons zo bijzonder.

 

Wil je meer zien van mom Wendy? Volg haar dan hier op Instagram!

 

Fotocredits: Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *