Afgelopen week had ik een super leuk interview met Naomi van Jacey’s jewellery. Ik had de eer om haar het hemd van het lijf te vragen over hoe zij haar onderneming begon, hoe de collecties worden samengesteld, wat haar favoriete item is en veel meer. Wanneer je op zoek bent naar een bijzonder sieraad dan ben je bij Jacey’s aan het juiste adres. Je vindt hier een ruim assortiment gepersonaliseerde sieraden. Ze onderscheid zich door alles met liefde en aandacht te maken. Alle juweeltjes zijn zo bijzonder doordat ze allemaal te personaliseren zijn met jouw eigen foto’s en/of teksten. Zo ben ik voor een armband gegaan met de naam van mijn dochter, Olivia. Ook zijn alle sieraden handgemaakt.

Ik was heel benieuwd wie het gezicht was achter deze sieraden en kreeg de eer om haar het hemd van het lijf te mogen vragen. Lees je mee?

Q&A Jacey’s jewellery

1. Wanneer ben je Jacey’s Jewellery gestart en hoe zag jouw eerste collectie eruit?

Jacey’s is officieel op 1 juni 2014 ingeschreven bij de KvK. Voor deze periode werkte ik met heel veel plezier in de cosmetica branche. Mijn dochter Jacey is in 2011 geboren. Toen begon het eigenlijk. Ik had een saaie luiertas en wilde deze oppimpen. Zo maakte ik aan mijn eerste tas een hanger met foto. Ik weet nog goed hoe deze eruit zag. Het was een soort flessendop hanger met daarin een foto van Jacey verwerkt haha. Toen mijn verlof voorbij was wilde ik toch ook iets maken voor wanneer ik aan het werk was, cliche maar zodat mijn kleine meisje toch een beetje bij mij kon zijn. Zo ontstond de eerste fotoketting. Hier kreeg ik heel veel leuke reacties op en zo is het balletje gaan rollen. Eenmaal aan het werk vroeg ik mijzelf af ‘wat doe ik hier’. Er stonden thuis zoveel leuke orders op mij te wachten. Vervolgens heb ik de grote stap genomen om voor mijzelf te gaan beginnen. Ik denk dat niemand dit spannender vond dan ik maar ik ben zo blij dat ik deze stap heb durven nemen.

Ik heb Jacey’s ingeschreven bij de KvK en een half jaar later op 31 december 2014 mijn laatste dag gewerkt in de cosmetica branche. Nooit 1 seconden spijt van gehad, mijn hart ligt echt bij het maken van deze sieraden.

Samenstellen van de collecties

2. Hoe stel je de collecties samen en hoe kan je deze kort omschrijven?

Dat is wel een dingetje, ik ben namelijk mega perfectionistisch. Ik moet bij een nieuwe collectie een bepaald gevoel hebben. Het gevoel dat alles klopt. Hierdoor komt het dus voor dat ik soms letterlijk alles uit de kast haal en combineer en dan uiteindelijk na dagen toch besluit dat dit hem net niet is.

Alles uit de webshop past bij mij en is daardoor 100% Jacey’s. Alle sieraden hebben een luxueuze, unieke maar bovenal een liefdevolle uitstraling. En elk sieraad verteld zijn eigen verhaal.

It’s not about the jewellery, it’s about who is in it.

3. Wat is het meest verkochte item?

Poeh, jeetje! Ik denk dat dit de tekst armbanden zijn. Deze zijn in ons assortiment voor heren, vrouwen en kinderen en zijn dus te combineren als familieset. Het leuke van deze sieraden is dat je alles erop kunt laten zetten wat je wilt. Ik zeg bewust niet graferen omdat ik de tekst handmatig, letter voor letter, in het sieraad sla. De sieraden krijgen hierdoor hun eigen charme en zo zal er nooit een sieraad exact hetzelfde zijn. Het is echt een ‘one of a kind’.Q&A jacey's Deze leuke familieset koop je hier voor 69,95

4. Je bent in tussentijd behoorlijk gegroeid. Hoe groot is op dit moment je bereik?

Ja, bizar he?! Nooit verwacht dat we zo’n groot bereik zouden krijgen, echt heel fijn! De meeste bestellingen komen vanuit Nederland en België maar de pakketjes zijn al naar verschillende landen verzonden waaronder Italië, Duitsland, Aruba, Zwitserland, Spanje, Oostenrijk en Frankrijk. Echt zo leuk!

Inspiratie Jacey’s

5. Waardoor word je geïnspireerd?

De meeste collecties ontstaan eigenlijk uit de emoties van mijn klanten. Ik krijg vaak verzoeken met eigen wensen. De mensen vertellen het verhaal achter een sieraad en dat is wat mij erg inspireert. Deze sieraden worden niet gekocht omdat ze alleen maar ‘leuk’ zijn maar juist omdat er een speciale emotie achter verscholen zit. De sieraden worden veel cadeau gegeven voor de meest bijzondere momenten als een geboorte, communie, voor een bruiloft of een andere bijzondere gelegenheid. Sieraden met een speciale betekenis, om iets te vieren of te herinneren.

6. Wat zijn jouw toekomstplannen en ambities met Jacey’s?

Ik doe op dit moment wat goed voelt en wat goed lijkt. Ik heb geen plan, ik werk echt vanuit mijn gevoel. Ik voel mij al zo enorm gezegend dat Jacey’s nu al is uitgegroeid tot een vooraanstaand Nederlands sieradenlabel. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Daarom vind ik het leuk als ik eens goed over deze vraag moet nadenken. Want ben op dit moment eigenlijk al heel tevreden. Het allerbelangrijkste vind ik dat alle sieraden met liefde gedragen blijven worden. De sieraden moet speciaal blijven.

Ik wil zeker onze webshop blijven vullen met mooie nieuwe artikelen en wellicht wanneer de tijd dit toelaat wil ik een opleiding edelsmeden volgen. Ook zo zou ik op den duur niet meer vanuit huis willen werken, wat voor nu nog heel praktisch is. Maar als ik dan even groot mag dromen lijkt het me echt geweldig om uiteindelijk een HQ te hebben met allemaal enthousiaste meiden waar we mee samenwerken om iedereen te voorzien van een uniek gepersonaliseerd sieraad.

Favoriete item

7. Wat is jouw favoriete item?

Op dit moment alle artikelen uit de nieuwe Luxury Collectie. Daar heb ik afgelopen maanden zo enorm hard aan gewerkt. Elk artikel uit de LC komt rechtstreeks vanuit mijn hart. Buiten de LC collectie om ben ik gek op de tekstarmbanden met de prachtige romantische sierletters gecombineerd met de kristal armbanden. Ook onze moeder en dochter sieraden zijn favoriet. En ohja, de nieuwe foto- en bedelarmbandjes niet te vergeten. En ook de leren sleutelhangers mogen in dit rijtje niet ontbreken. Oké.. Ik heb geen favoriet item, vind alles net zo leuk!;-)

Luxury Collectie Jacey’s

8. Kan je wat meer vertellen over de nieuwe Luxury Collectie?

Jazeker, er staat één woord centraal voor de nieuwe collectie van Jacey’s ‘Liefdevol’.
Ik wilde heel graag een sieraden collectie ontwerpen voor de belangrijkste momenten in je leven. Momenten als een zwangerschap, een geboorte, een doop of communie of trouwerij. Fijne momenten komen en gaan maar herinneringen blijven voor altijd. Leg dat vast met een bijzonder sieraad, welke mooi blijft voor altijd.

Deze collectie straalt luxe uit, is prachtig om te zien én fijn om te dragen. Door het gebruik van professionele materialen en .925 sterling zilveren onderdelen kun je alles met de sieraden doen. Slapen, douchen, zwemmen, op vakantie.. Het maakt allemaal niets uit.Q&A Jacey'sDeze armband koop je hier 28,95.

De gehele collectie kun je ook zelf samenstellen. Combineer bijvoorbeeld de moeder-dochter sieraden met een sieraad voor oma. Zo ontwerp je jouw eigen-generatie-set. De mogelijkheden zijn eindeloos.. combineer, inspireer en laat je verrassen!

De kettingen kun je ook bestellen met wenskaart. Ontzettend leuk om persoonlijk om te geven. Leuk om te weten; de tekst die op de wenskaarten staat is samengesteld door verschillende trouwe volgers op Facebook.

Meer informatie van Jacey’s vind je hier.

 

/Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Jacey’s/

Foto credits: Jacey’s

 

 

 

 

 

 


2 Comments on Q&A met Jacey’s jewellery

  1. Leuk! Ik heb al meerdere sieraden van Jacey’s en ben er ontzettend blij mee. Ook vriendinnen hebben al prachtige sieraden van Jacey’s. De contacten zijn ook altijd leuk, Naomi lijkt me echt een aardig en lieve vrouw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *