Heb je al gehoord van Feetjes? Dit is namelijk echt een aanrader, wanneer je op zoek bent naar een mooi geschenk voor een kraamvisite of een leuk gepersonaliseerd kado. Van kussens tot aan hangers. Ik ben fan! Om wat meer te weten te komen mocht ik eigenaresse Mascha vragen stellen over Feetjes. Super leuk natuurlijk.

Q&A Feetjes

Q: Met welke gedachte ben je Feetjes gestart?
A: Feetjes is eigenlijk spontaan ontstaan. Ik kreeg een allerschattigst nichtje en voor haar ben ik een naamslingertje gaan maken. Ik zag het voor me en moest het maken. Hup, naar de winkel en spul gehaald en zo werd het eerste Feetje geboren. Mijn broer en schoonzus dachten dat ik het gekocht had, dus dat was een mooi compliment. Ze gaven het advies om het te gaan verkopen en nadat ik er een tijdje over had nagedacht, heb ik een pagina op Facebook aangemaakt en sta ik nu waar ik nu sta.

Q: Hoe ben je aan je naam gekomen?
A: De naam Feetjes was niet zo moeilijk om te bedenken. Het moest een naam zijn, die lief is en wat past bij de style die ik heb. Toen ik zwanger was van ons zoontje, hadden we de naam Faye in gedachten voor als het een meisje werd. Maar na twee prachtige dochters, kregen we een stoer ventje en bleef de naam Faye liggen. Vandaar dat ik voor Feetjes heb gekozen.

Collectie

Q: Wat kun je in vogelvlucht vertellen over je collectie?
A: De collectie Feetjes bestaat uit verschillende Feetjes. Ik heb onder andere een Feetje ster, Feetje hart, Feetje bloem, Feetje kroon en Feetje kruis. En ik ben heel erg blij met de Feetjes zachte kussens. Zo zijn er zachte wolkjes, zachte kroontjes en hebben we sinds kort ook de zachte hartjes. Binnenkort komen er nieuwe ontwerpen aan voor de kussens en ik ben dan ook erg benieuwd hoe die ontvangen worden. Naast de genoemde Feetjes zijn er ook diverse soorten hangers verkrijgbaar.Feetjes

Q: Wat is het meest verkochte item?
A: Dat is een lastige vraag. Soms gaan de kussens hard en soms is de vraag naar Feetjes weer groter. Ach, het maakt niet uit wat sneller gaat. Het feit dat ik iets maak, wat mensen mooi vinden en blij maakt, is voor mij al super leuk!

Inspiratie

Q: Waar word je door geïnspireerd?
A: Mijn inspiratie zit vooral in mezelf. Ik denk in beelden en zie snel voor me hoe iets zou moeten worden. Maar inspiratie is eigenlijk overal om je heen. Het kan zijn dat ik door een bepaalde kleur of vorm geïnspireerd word,  maar ook door situaties. Heel divers dus. Heb je wat aan dit antwoord?

Q: Wat zijn je toekomstplannen omtrent een webshop?
A: Ik heb tot nu toe mijn eigen website. Daar staan voornamelijk blogs op. Ook zoiets, super leuk om te schrijven. Dat doe ik er dus ook nog bij. Maar het is wel de bedoeling dat mijn website omgezet wordt naar een webshop. In mijn hoofd is het al helemaal af, maar ik ben ermee bezig. Ik vind het vooral gewoon allemaal leuk om te doen.

Winactie

Goed nieuws, want in samenwerking met Feetjes mag ik een stijlvolle hanger, voor bijvoorbeeld boven de commode of aan een deurknop, weggeven! Welke moeder wordt hier niet blij van?Feetjes

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Like de Facebook pagina van Onlinelifestylemagazine en Feetjes
 • Geef aan of je het hartje of de ster wilt winnen
 • Volg eventueel de Instagrampagina’s van Onlinelifestylemagazine en Feetjes

Meer informatie over Feetjes vind je hier.

| Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Feetjes |

 

 

 

4 Comments on Q&A Feetjes én winactie 6

  • Hi Marian,
   Leuk dat je meedoet aan de winactie! Ik ben benieuwd waar je het hartje gaat ophangen, als je het zou winnen. Vergeet je niet om Onlinelifestylemagazine en Feetjes op Facebook te volgen?

   Liefs,
   Mascha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code