Ben jij een trotse mama? Of anders gezegd ken jij een trotse mama? Zelf ben ik ben zo’n trotse mama. Het liefst gooi ik de hele dag foto’s van Olivia online en loop ik overal met haar te pronken. Hoe leuk is dit dan ook om de trotse mama’s blij te maken met een Proud Mama armband? Moeder zijn is iets bijzonders, iets om trots op te zijn. Veel moeders onderstrepen dit graag met een bijzonder sieraad. In één van mijn vorige artikelen heb ik al een moeder/dochter armband genoemd maar deze mogen er ook zeker zijn. Proud MaMa komt dit najaar met twee prachtige bangle armbanden. Echte eyecatchers voor hippe mama’s en mom’s to be.

Over Proud MaMa

Deze te gekke sieradenlijn bestaat uit stylisch vormgegeven kettingen en armbanden met symbolische betekenis en een luxe uitstraling. De armbanden worden gekenmerkt door hun eenvoudige maar stijlvolle uiterlijk.

Proud MaMa armbanden

Hoe leuk is het om een kersverse moeder te verrassen met zo’n mooie armband. Ik denk dat iedere moeder wel kan beamen dat je werkelijk wordt bedolven onder de kleertjes, knuffels en andere cadeaus wanneer mensen op kraamvisite komen. Daarom geef ik jullie graag deze tip mee aangezien je dan gegarandeerd bent van een origineel kraamkado. De armbanden zijn verkrijgbaar in zilver en rosé en zijn een prachtige aanvulling op de reeds bestaande collectie van Proud MaMa van onder andere mooie kettingen en armbanden. Ontwerpster Rowena Visser-van Nistelrooij voorziet hiermee vele trotse moeders in binnen- en buitenland van deze ware musthave. De armbanden zijn verkrijgbaar in één maat en zijn heel licht buigzaam, waardoor ze altijd passen. Een leuk detail aan deze armbanden vond ik dat er aan één van de uiteinden van de armband een lief hartje is uitgesneden.Proud MaMa proudmama2

Waar te koop?

De armbanden zullen in diverse winkels en online shops te koop zijn vanaf oktober 2016. Een ideaal kado voor de feestdagen of voor een verjaardag. De armbanden kosten 14,95 en worden geleverd in een mooi organza zakje.

Meer informatie over Proud MaMa vind je hier.

3 Comments on Proud MaMa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *