Wellicht ken je de website van Printcandy al? Anders is deze zeker de moeite waard om te bezoeken. Zij hebben recent de website vernieuwd en dat mag gevierd worden. Om dit te vieren, hebben ze een aantal prachtige posters aan het assortiment toegevoegd. Naast posters hebben zij ook te gekke kalenders en meer.Zelf ben ik groot fan van de kalender met quote’s. Iedere maand een nieuwe inspirerende quote, love it!

Over Printcandy

Printcandy is dé webshop voor prints en posters met een persoonlijke touch. Zo kun je hier een eigen tekst in verwerken, maar ook de kleuren kun je zelf aanpassen. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een uniek, persoonlijk en origineel kado. Uiteraard kan je ook gebruik maken van een standaard formaat, maar zelf vind ik dit des te leuker.

Collectie Printcandy

Hieronder slechts een greep uit de collectie, want deze telt veel meer musthaves. Je kunt hier terecht voor verjaardagen, feestdagen, bruiloften, babyshowers en meer.  Wat ik zelf zo praktisch vind, is dat je ook via PDF bestanden kunt bestellen. Zo kun je ze zo vaak uitprinten, als je wilt of nodig hebt.

Dit is één van mijn favorieten uit de webshop ,waar ik dan ook heel blij mee ben. Het is de verjaardagskalender met quotes. Ik ben zelf voor de zwarte tekst gegaan met licht roze accenten. Er loopt momenteel een actie bij deze kalender, dat je er een gratis klembord bij krijgt.printcandy De kalender is te koop in twee verschillende maten en je koopt hem hier vanaf 21,50.

Ook ben ik voor de alfabet naamposter voor Olivia gegaan. Super gaaf! Ik heb hiervoor ook gekozen voor een zwart lettertype met roze accenten. We hopen volgend jaar te gaan verhuizen, dus dan past deze perfect op haar nieuwe kamer. Je kunt deze uiteraard ook weer zelf samenstellen met kleuren. Wat ik zo super leuk vind aan deze poster, is dat de letters zijn versierd met dieren erop of omheen. Zo origineel ook!. Hij is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen.printcandy Je koopt hem hier vanaf 8,50.

Babyshower en Printcandy

Ook voor feestjes, waaronder babyshowers, kun je bij Printcandy terecht. Je vindt hier super leuke labels om bijvoorbeeld flessen, rietjes, etc. te versieren. Ook super gaaf hierbij is dat je deze zelf naar wens kunt bewerken en samenstellen. Je koopt bijvoorbeeld deze starterskit in PDF bestand. Deze kun je zo vaak als je wilt uitprinten.Printcandy Hij kost slechts 7,50 en je koopt hem hier. 

Ook enthousiast geworden? Je vindt hier meer informatie over deze webshop.

 

/Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Printcandy/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *