Ondanks dat we inmiddels weer een regendans kunnen doen, mogen we jullie deze zwembandjes zeker niet onthouden. En wellicht heb je nog een mooie vakantie voor de boeg of komen die mooie warme dagen weer terug? Met deze zwembandjes is het gegarandeerd een feestje! 

>> LINK: Nachtlamp konijn

Hippe zwembandjes

De opblaasbare zwembandjes van KIDOOZSWIM staan voor hoge kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. En niet geheel onbelangrijk: ze zijn zo leuk voor het oog. En dat oog wil ook wat, wees eerlijk! Ze zijn uitgevoerd met twee luchtkamers en voorzien van extra grote en stevige veiligheidsventielen. Hiermee voldoen ze aan de strengste veiligheidsnormen.hippe zwembandjes | Onlinelifestylemagazine
Ze zijn geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden tot 6 jaar. Dus kom maar op met dat babyzwemmen, die vakantie of gewoon nog een heerlijke nazomer in ons kikkerlandje.

De zwembandjes zijn verkrijgbaar in maar liefst 4 verschillende printjes.
– Zebra raindrop
– Panterprint
– Streepjes zwart/wit
– Blush dottie

LET OP: levering week 36/37. Eind augustus meer info! Bestel ze hier voor €12,95.

Laat je ons weten als je iets leuks hebt gekocht? Wij vinden het namelijk geweldig om dagelijks vele volgers te inspireren en dan is het natuurlijk extra leuk als hier een leuke verkoop uit is voortgekomen!

Fijne woensdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code