Ieder meisje is gek op een mooie pop. Je ziet ze overal in de winkels en op internet. Zo kwam ik de te gekke poppen tegen van Alimrose, een prachtig merk uit Australie.

Alimrose is de naam van de ontwerper. Met al meer dan een 30 jarig bestaan zijn zij apetrots op de prachtige ontwerpen en uitmuntende service. Met een passie voor design, oog voor detail en gevoel voor de mooiste stoffen, zijn zij het huis van zoete dolls, de mooiste baby accessoires en prachtig speelgoed voor je kids.

De geschiedenis van de poppen

Alimrose Designs (voorheen Moedertaal Bush Baby’s) begon begin jaren 1980 toen twee moeders moe waren van geen toegang krijgen in Australische ontwerpen en producten voor hun kinderen. Dit inspireerde hen om hun eigen bedrijf te beginnen. Het bedrijf maakte oorspronkelijk Australische thema poppen en beeldjes gebaseerd op de personages uit de verhalen van May Gibbs. In de loop der jaren groeide het bereik en uiteindelijk inclusief een breed scala aan mooie poppen, knuffels, rammelaars, slabbetjes, quilts & thuis waren.

In 1997 veranderde de onderneming haar handelsnaam van Native Bush Babies naar Alimrose en op hetzelfde moment nam een verandering van richting met de ontwerpen en de stijl van hun baby accessoires. Nu is Alimrose Designs een van de meest gewilde merken voor de kinderen in Australie.

De poppen van Alimrose

Het jarenlang ontwerpen en produceren van de poppen heeft ervoor gezorgd dat dit prachtige merk een trouwe aanhang heeft van klanten die keer op keer terugkeren voor de perfecte pop voor een speciale gelegenheid. Het assortiment omvat poppen met mooi 100 % wol haar en gekleed in geïmporteerde stoffen . Een Alimrose pop is het perfecte cadeau voor een klein en speciaal meisje die je hier ongetwijfeld heel erg blij mee gaat maken.

Collectie

alimrose poppen alimrose poppenpoppen alimrose poppen alimrose

Meer informatie en prijzen vind je hier op hun internetsite.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code